homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Uitnodiging 22 juni: Iftar met vrijwilligers van Amsterdam Cares in het vriendschapshuis

klooOp 22 juni aanstaande organiseert de Taalwinkel van Assadaaka Community een warme ontmoeting tussen vrijwilligers van Amsterdam Cares en leerlingen van de Taalwinkel en buurtbewoners!

In deze vastenmaand (Ramadan) is het voor veel buurtbewoners/moslims een zwaar en emotionele tijd. Wij willen daarom een feestelijke ontmoeting organiseren tussen vrijwilligers van Amsterdam Cares en leerlingen/buurtbewoners!

Tijdens deze avond willen wij de vrijwilligers van Amsterdam Cares, op een leuke manier laten kennismaken met de leerlingen/buurtbewoners met aansluitend Iftar-maaltijd.

Thema: De kloof is niet groot

Locatie: Vriendschapshuis
Adres: Palembangstraat 52, 1094 TK Amsterdam- in de Indische-Buurt/Oost
Datum: Donderdag 22 juni 2017
Tijd: 20:30 – 22:45 uur

Samenzijn met vrijwilligers van Amsterdam Cares en buurtbewoners en wij zullen genieten van een lekkere Iftar-maaltijd!  We hopen u allemaal te mogen verwelkomen!

Deelname is gratis!

Vooraf aanmelden, per email: .(JavaScript must be enabled to view this email address) of telefonisch: 0647440672. E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address) - Website: http://www.assadaaka.nl

Waardeert u ons vrijwilligerswerk? U kunt het laten blijken door lid te worden of een bijdrage over te maken op rekeningnummer IBAN: NL22 ABNA 0489 3349 97 ten name van Assadaaka o.v.v. donatie of lid worden. Dank u voor uw hulp!
ift

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken