homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Uitnodiging 15 juni: Buurt-Iftar in het vriendschapshuis

iftarDiverse buurtorganisaties slaan de handen ineen om een avond vol warmte en licht, over saamhorigheid en verbinding tussen buurtbewoners en vluchtelingen.

Op 15 juni aanstaande organiseert Assadaaka Community in samenwerking met stichting Onze Hoop en stichting Coexistence een warme ontmoeting tussen buurtbewoners en de vluchtelingen!

In deze vastenmaand (Ramadan) is het voor veel vluchtelingen/mensen/moslims een zwaar en emotionele tijd. Wij willen daarom een feestelijke ontmoeting organiseren tussen de buurtbewoner en de vluchtelingen.

Tijdens deze avond willen wij de buurtbewoners, op een leuke manier laten kennismaken met de vluchtelingen met aansluitend Iftar-maaltijd.

Op deze manier willen wij daarmee voor de vluchtelingen een dag verzorgen waarin ze even weg zijn van hun dagelijks zorgen, het zijne eenzame dagen met weinig tot geen dagbesteding voor deze nieuwkomers. 

Thema: NORMEN EN WAARDEN
Locatie: Vriendschapshuis
Adres: Palembangstraat 52, 1094 TK Amsterdam- in de Indische-Buurt/Oost
Datum: Donderdag 15 juni 2017
Tijd: 20:30 – 22:45 uur

Samenzijn met buurtbewoners/vluchtelingen en wij zullen genieten van een lekkere Iftar-maaltijd!

We hopen u allemaal te mogen verwelkomen!

Vooraf aanmelden, per email: .(JavaScript must be enabled to view this email address) of telefonisch: 0647440672. E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address) - Website: http://www.assadaaka.nl

Waardeert u ons vrijwilligerswerk? U kunt het laten blijken door lid te worden of een bijdrage over te maken op rekeningnummer IBAN: NL22 ABNA 0489 3349 97 ten name van Assadaaka o.v.v. donatie of lid worden. Dank u voor uw hulp!

Medemogelijk gemaakt door gemeente Amsterdam, het NMI (Nederlands Migratie Instituut) en de winkeliers (o.a. in het bijzonder Bakkerij Yakhlaf en Bakkerij Hartog en Supermarkt het Lange Mes op de Javastraat)

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken