homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Themabijeenkomst: Jonge Mantelzorgers op vrijdag 13 november

bn0Jongeren die opgroeien in een gezin met een zieke ouder, broer of zusje hebben vaak andere dingen aan hun hoofd dan hun leeftijdsgenootjes. Ze hebben meer verantwoordelijkheid in het gezin en houden rekening met de anderen. Ze groeien wat minder onbezorgd op.

Voor deze jonge mantelzorgers is dit vaak vanzelfsprekend, evenals voor het gezin. Maar toch is het goed om oog te hebben voor wat dat met een jongere in deze situatie doet. Een extra arm om de schouder kan soms al een heel verschil maken.

Daarom komt Tessa Rademaker van Markant op vrijdag 13 november van 10u tot 12u langs bij Assadaaka Community, voor een presentatie over Jonge Mantelzorgers. Markant is het centrum voor mantelzorg in Amsterdam en Diemen.

Zij helpen mantelzorgers de balans en de regie te houden.
Mantelzorgers zijn mensen die langdurig voor een ander zorgen, dat kan een naaste zijn of een buurvrouw of iemand anders in de directe omgeving met een ziekte of beperking.

Wilt u meer weten over jonge mantelzorgers en hoe wij hen een steuntje in de rug kunnen geven? Kom dan langs op 13 november bij Assadaaka Community, van 10u tot 12u.

Wat         : themabijeenkomst Jonge Mantelzorgers (presentatie door Markant)
Wanneer   : vrijdag 13 november
Tijd         : 10.00 - 11.00 uur
Waar       : Assadaaka Community, Wethouder Verheijhal 1e etage, Polderweg 300, 1093 KP Amsterdam

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken