homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

TELEFONISCH SPREEKUUR SURINAME

SURVANAF: 1 JUNI 2015 ELKE MAANDAG
TIJD: 10.00 TOT 12.00 UUR (SURINAAMSE TIJD)
15.00 TOT 17.00 UUR (NEDERLANDSE TIJD)

Het Nederlands Migratie Instituut geeft al sinds 1991 voorlichting over remigratie aan Nederlandse Surinamers die terug willen keren naar hun geboorteland. Sinds 1991 heeft het NMI vele honderden Surinamers geholpen bij hun remigratie naar Suriname.
Minder bekend is het dat het NMI ook reeds geremigreerden helpt die vragen hebben over hun remigratie-uitkering of over een andere uit Nederland meegenomen uitkering.

Ook zij die met vragen zitten over wedertoelating tot Nederland, de optieverklaring om de Nederlandse nationaliteit opnieuw te verkrijgen, vereisten verblijf, pensioenen, en tal van andere aan (re)migratie gerelateerde onderwerpen, kunnen contact opnemen met het NMI.

Om het voor de remigranten uit Nederland in Suriname gemakkelijker te maken heeft het NMI nu een telefonisch spreekuur ingesteld. U kunt elke maandag tussen 10 uur ‘s- morgens en 12 uur s’- middags Surinaamse tijd, Nederlandse tijd tussen 3 uur en 5 uur ‘s- middags, bellen met het NMI op 0031 85 4855431 of 0031 85 4855437.

U krijgt dan een consulent aan de lijn.  Om de kosten voor u te beperken kan als u dat wenst onze consulent u terugbellen. Ook kunt u bellen met 0031 30 234 2936, dan wordt u verbonden met de receptie en kunt u een telefonische terugbel afspraak maken.

Tenslotte is het ook mogelijk uw vraag per email te stellen via: .(JavaScript must be enabled to view this email address). De dienstverlening van het NMI is kosteloos.


NEDERLANDS MIGRATIE INSTITUUT
UTRECHT, NEDERLAND.

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken