homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Tegen Armoede en Eenzaamheid in deze tijd van crisis - Kerst!

xxx1Een feest met muziek voor heel Oost met Kerst! Bewoners uit de Dapperbuurt, Indische Buurt, iedereen is welkom. In de dagen rond Kerst hoeft niemand alleen te zijn, kom allen naar ons muzikale feest ‘Samen in Muziek met Kerst’.
Op 24 december is een gezellige Kerstfeest bij Asadaaka Community in Amsterdam Oost. Samen in Muziek rond Kerst wordt georganiseerd door Assadaaka Community.

Met prachtige muziek en heerlijke hapjes wordt het een onvergetelijk samenzijn, waar bewoners elkaar ontmoeten.
U kunt niet alleen zelf genieten van de prachtige muziek, u kunt ook mensen helpen die een steun in de rug goed kunnen gebruiken. Want Assadaaka Community zamelt tijdens deze feestelijke avond ook goederen (levensmiddelen) in voor Kerstpakketten die we zullen uitdelen aan buurtbewoners rond de Kerstdagen. U kunt uw bijdrage deze avond afgeven bij onze vrijwilligers, waardoor we ook dit jaar weer hopelijk 250 Kerstpakketten kunnen samenstellen.

We hopen op uw hulp!

Deze feestelijke, muzikale avond is de start van een muzikale serie, voor u georganiseerd door Assadaaka Community. Iedere maand is er een Muziek Samen in Assadaaka Community, hou onze agenda in 2023 in de gaten! Met Assadaaka Samen in Muziek rond Kerst starten we deze bijzondere muziekserie op feestelijke wijze! Meld u snel aan zodat u deze avond niet mist!

Kosten: Gratis
Wat: Assadaaka Community Samen in Muziek rond Kerst
Wanneer: 24 december 2022
Tijd: zaal open 17:00u

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken