homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Taalcafé Assadaaka voor nieuwkomers en vluchtelingen

xc1Over deze activiteit - Suitable for B2 level (plus) Dutch speakers

Met een praatje over het leven in Amsterdam, je hobby’s, muziekvoorkeur of weekendplannen iemand helpen met het leren van de Nederlandse taal? Kom dan naar de inloopavond van Stichting Assadaaka. De avond is toegankelijk voor iedereen die zijn of haar Nederlands wilt verbeteren van heel diverse achtergronden.

Sommigen zijn net in Nederland en moeten nog veel leren, anderen kunnen zich al prima redden maar willen middels informele gesprekjes nog meer vertrouwd raken met de taal. Maak een praatje of speel een taalspelletje zodat zij hun spreekvaardigheid op een prettige manier kunnen verbeteren. Dankzij jouw inzet krijgen de deelnemers persoonlijke aandacht krijgen en kunnen zo beter oefenen. Raak geïnspireerd door verhalen over de hele wereld!

Doelgroep & impact
Assadaaka het Arabische woord voor ‘vriendschap’. Stichting Assadaaka is een multiculturele Europese vereniging voor vriendschap die zich al meer dan 20 jaar op talloze manieren breed inzet voor integratie, participatie en sociale cohesie in onze multiculturele samenleving, meer in het bijzonder in en rond Amsterdam Oost. De deelnemers van de inloopavond hebben verschillende culturele achtergronden. Sommigen hebben een beperkte kennis van de Nederlandse taal en anderen kunnen zich al goed redden. Ze zijn allemaal erg gemotiveerd om Nederlands te leren.

Help je mee?
Wil jij meedoen met deze leuke activiteit? Log in op je account of maak een nieuwe aan, kies een tijdslot naar keuze, klik op ‘deelnemen’ en zet je in! Na het aanmelden ontvang je een automatische bevestigingsmail. Je bent nu aangemeld voor de activiteit, de instelling rekent op je komst.
Kun je niet meer deelnemen? Dan vragen we je af te melden, dit kun je doen in jouw account. Vindt de activiteit minder dan 24 uur van tevoren plaats? Stuur dan ook een mailtje naar .(JavaScript must be enabled to view this email address) zodat wij het snel kunnen oppakken.

Over het initiatief
Assadaaka Community brengt buurtbewoners bij elkaar met verschillende activiteiten op het gebied van de Nederlandse taal.

Lees meer over Assadaaka

https://nlcares.nl/nl/initiatives/activities/details/time-based/date/87/taalcafe-in-oost?fbclid=IwAR0ltzVVZN-jJtG5PaVUpKSIndvzQG1Gz_0ZE_xerTbtdh4-2UTuZ3JukXU

zxq2

xzs2

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken