homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Straatdiner Ambonplein - Samen solidair in de buurt

dineeMet het straatdiner op het Ambonplein vieren Assadaaka, de BatjanBuren en buurtbewoners de diversiteit in de Indische Buurt. Tijdens alle feestelijke activiteiten schuiven we bij elkaar aan tafel en voeren we gesprekken over de invloed die een cultureel diverse wijk heeft op ons persoonlijke gevoel van vrijheid en solidariteit.

Assadaaka en de BatjanBuren zijn beiden organisaties met stevige wortels in de buurt. En ze zijn het erover eens: het Ambonplein moet weer een plek worden waar alle buurtbewoners zich thuis voelen. Gestaag werken ze aan een leefbare, dynamische en veilige buurt zonder grenzen. 5 mei is een goed moment om samen aan dit thuisgevoel te werken. Een wijk waar iedereen elkaar groet, samen plezier heeft, helpt, ondersteunt en elkaar durft aan te spreken.

Laat je tijdens dit diner verrassen door de exotische gerechten die in de keukens van Indische Buurtbewoners zijn klaargemaakt. Er zijn sport- en spelactiviteiten, en een muzikaal programma verzorgd door de Buurtmuziekschool en bewoners van muziekwoningen in de Batjanstraat.

Tickets: €5,- volwassenen, €4,- euro kinderen, €1,- Stadspashouders met een laag inkomen

Reserveren: via http://www.streetdinners.org

Meer informatie: http://www.streetdinners.org

Assadaaka Community, BatjanBuren, StreetDinners
Ambonplein , 1094 Amsterdam

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken