homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Start gespreksgroep: Kanker en wat nu?

5tySpeciaal voor mensen met kanker start de Assadaaka Community met lotgenoten een gespreksgroep ‘Kanker en wat nu?’ De gevolgen van de diagnose ‘kanker’ kunnen zeer ingrijpend zijn. Voor de patiënt, het gezin, de familie en vriendenkring. Kanker heeft grote invloed op het leven.

Veel kankerpatiënten, maar ook ex-patiënten ervaren klachten als angst, onzekerheid, somberheid, vermoeidheid en een impact op de (echtelijke) relatie. Tijdens de vijf bijeenkomsten van de gespreksgroep maken (ex-) kankerpatiënten kennis met elkaar, leren zij van elkaars ervaringen en versterken zij hun eigen bestaan en de steungroep om zich heen onder begeleiding van de Vertrouwenspersoon van de Assadaaka Community. Niet alle problemen zullen opgelost kunnen worden, maar de groep en de Vertrouwenspersoon bieden en luisterend oor, een platform om ervaringen, gevoelens en emoties bespreekbaar te maken. Tegenwoordig heeft ook CRISIS grote invloed op kankerpatiënten. Vragen als ‘hoe gaat mijn medische behandeling onder invloed van CRISIS? Of ‘Hoe kwetsbaar ben ik door CRISIS?’ Daarnaast maakt de Vertrouwenspersoon de deelnemers/ deelneemsters wegwijs in de mogelijke hulp die er voor je is. Ook beantwoordt de Vertrouwenspersoon persoonlijke vragen op dit gebied.

Gespreksgroep: ‘Kanker en wat nu?’

Plaats: Assadaaka Community, Polderweg 300, 1e Etage

Datum: Vrijdagmiddag 28 april, 05 mei, 12 mei, 19 mei en 26 mei 2023

Tijd: 14.00-15.30 uur

Zonder aanmelding vooraf geen toegang. Om aan te melden kunt u een mailtje sturen aan: .(JavaScript must be enabled to view this email address) of bellen naar Tel: 06-47440672

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken