homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Snel Nederlands leren!

taalWELKOM, BIENVENUE, MARHABAN, BIENVENIDO, BEM-VINDO, WELCOME, HOSGELDINIZ.

Inschrijvingen voor het nieuwe seizoen 2015/2016 begint op 21 t/m 31 augustus 2015 van 18:00 tot 20:00 uur.

Bij Assadaaka Community kun je en mag je op een laagdrempelige manier inburgeren van maandag t/m vrijdag van 19.30 tot 21.30 uur.

De Vriendschap Community Assadaaka heeft ruim 25 jaar ervaring met het geven van cursussen in het Nederlands. De Vriendschap Community Assadaaka zet zich in om een brug te slaan tussen culturen. Wij gaan door met het werken aan integratie, participatie en sociale cohesie. Dat is onze hoofddenkwijze. Er is beperkt plaats, dus schrijft u snel in!

De Taalwinkel van de Vriendschap Community Assadaaka : lessen en inloopavonden.

Wanneer?
Op maandag en woensdag zijn er lesavonden van 19.30 tot 21.30 uur met groepen op drie niveaus. In de loop van het jaar kunnen nieuwe cursisten instromen. De lessen worden verzorgd door een groep van ongeveer tien docenten. Daarnaast hebben we op elke dinsdag- donderdag en vrijdagavond van 19.00 tot 21.30 uur open inloopavonden Nederlands. Hier is iedereen welkom om in een gezellige sfeer te oefenen met lezen, spreken, schrijven en grammatica. Op deze inloopavonden is er ook naschoolactiviteit en huiswerkbegeleiding voor leerlingen van groep 7 en 8 en van de middelbare school van 18:00 tot 19:30 uur. Assadaaka Community heeft ruim 25 jaar ervaring met het geven van cursussen in het Nederlands en zet zich in om een brug te slaan tussen culturen ter bevordering van de integratie, participatie en sociale cohesie.

Voor wie?
De cursussen zijn bedoeld voor nieuwkomers of mensen die tussen wal en schip geraakt zijn, maar ook voor mensen die al eens Nederlandse les hebben gehad en hun taalniveau willen verbeteren. Wilt u Nederlands leren of uw niveau verbeteren? Hebt u zin om met anderen huiswerk te maken? Vindt u het leuk om deel te nemen aan excursies naar de bibliotheek, het museum, dierentuin, het
ziekenhuis, de gemeente of andere activiteiten?

U kunt ook een keer langs komen op een inloopavond.

Wilt u iets leren? Bijvoorbeeld:

- Een taal leren?
- Nederlands leren?
- Oefenen voor het inburgeringsexamen?
- Hoe schrijf je een sollicitatiebrief?
- Theorie rijbewijs oefenen?
- En nog veel meer?

Het is erg leuk! Het is niet moeilijk! Het is gratis!

Adres: VRIENDSCHAPSHUIS
Palembangstraat 52
1094 TK Amsterdam
Tel. 020 7525131 0f 06-47440672

Meer informatie: Wilt u meer weten? Kijk dan op - w. http://www.assadaaka.nl of neem op maandag tot met vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur contact op via: .(JavaScript must be enabled to view this email address).

https://youtu.be/ZyBrraMT_-I

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken