homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Sinterklaas bij Assadaaka Community

54rfvJa op zondag 3 december 2023 komt Sinterklaas vergezeld van Regenboogpiet naar de Assadaaka Community toe, waar we gezamenlijk het Sinterklaasfeest vieren tijdens de samenzijn.
Het Sinterklaasfeest is een Nederlands-Vlaamse traditie, die nergens anders wordt gevierd. Het kerstfeest is een verwante traditie en kent in het Engels de naam Santa Clous als kerstman.
Het Sinterklaasfeest is net als het kerstfeest een moment waar snoep en/of cadeautjes worden uitgedeeld en dat ook de harten van aanwezigen in verbinding warmte naar elkaar toe delen.

Misschien zitten er mensen bij de inburgeringscursus, die het Sinterklaasfeest nog nooit gevierd hebben, dan is dit hét moment om op een leuke manier kennis te maken met deze oer-Hollandse traditie.  Sommige mensen worden bij Sinterklaas geroepen om een praatje te maken en er zullen een aantal traditionele Sinterklaasliederen gezongen worden en natuurlijk zal er ook een traditionele Sinterklaas-lekkernij uitgedeeld worden. Kortom een unieke gelegenheid voor de inburgeringscursus om hiervan mee te snoepen.

Sinterklaas heeft in de dikke 400 jaar, dat hij naar Nederland komt nog zelf ook nog nooit een inburgeringscursus bijgewoond, dus juist daarom wil Sinterklaas daar bij zijn en klopt Sinterklaas zijn hartje ook vol verwachting en blijdschap.

Iedereen is van harte welkom op deze gezellige avond! Mensen die de inburgeringscursus volgen mogen ook komen met hun gezin, maar ook buurtbewoners met hun kinderen, dus kom allemaal!

Wat : Sinterklaas bij Assadaaka Community
Wanneer : Zondag 3 december
Tijd : Inloop 14.00 -14.30 tot 17.00 uur
Waar : Assadaaka Community
Wethouder Verweijhal 1e etage
Polderweg 300, 1093 KP Amsterdam

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken