homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Samen met Muziek in de buurt!

njuRouh Tourat van Chekara.nl – Samen met live Arabische, Marokkaanse, Tarab en Chaabi en Trab - Samen met Muziek in de buurt!

Een feest met live Arabische, Marokkaanse, Tarab en Chaabi muziek voor heel Oost met in het begin van de zomer! Bewoners uit de Dapperbuurt, Indische Buurt en Amsterdam Oost, iedereen is welkom.

In de dagen rond december hoeft niemand alleen te zijn, kom allen naar ons muzikale feest ‘live Arabische, Marokkaanse, Tarab en Chaabi muziek - Samen met Muziek in de buurt’.

Op zondag 3 december 2023 speelt het Rouh Tourat van Chekara.nl in The Jungle in Amsterdam Oost. Rouh Tourat van Chekara.nl Samen in Muziek rond de maand december wordt georganiseerd door Assadaaka Community samen met Rouh Tourat van Chekara.nl. Met prachtige live Arabische, Marokkaanse, Tarab en Chaabi muziek en heerlijke hapjes wordt het een onvergetelijk samenzijn, waar bewoners elkaar ontmoeten.

U kunt niet alleen zelf genieten van de prachtige live Arabische, Marokkaanse Tarab en Chaabi muziek. U kunt ook mensen helpen die een steun in de rug goed kunnen gebruiken. Want Assadaaka Community zamelt tijdens deze feestelijke avond ook goederen (levensmiddelen) in voor het Kerstfeest die we zullen uitdelen aan buurtbewoners rond het kerstfeest. U kunt uw bijdrage deze avond afgeven bij onze vrijwilligers, waardoor we ook dit jaar weer hopelijk 500 Voedselpakketten kunnen samenstellen. We hopen op uw hulp!

Deze feestelijke, muzikale avond is de start van een concert serie, voor u georganiseerd door Rouh Tourat van Chekara.nl en Assadaaka Community. Elke twee maanden is er een live Arabische, Marokkaanse, Tarab en Chaabi - Samen in Muziek concert in buurtcentrum Jungle, hou onze agenda in 2023 in de gaten! Met live Arabische, Marokkaanse, Tarab en Chaabi - Samen in Muziek rond de zomer we deze bijzondere concertserie op feestelijke wijze! Meld u snel aan zodat u deze avond niet mist!
De kaartverkoop is ten behoeve van de gemaakte onkosten. 

Wat: Live Arabische, Marokkaanse Tarab en Chaabi - Samen in Muziek
Wanneer: Zondag 3 december 2023
Tijd: Zaal open 18u
Waar: Jungle Theater, Tweede van Swindenstraat 26, 1093 KP, Amsterdam

Voor meer informatie en het bestellen van kaarten: .(JavaScript must be enabled to view this email address) of tel. 06-47440672

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken