homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Samen met live Arabische, Marokkaanse en Chaabie muziek

nmnOrchetre Akil Ismaïlia – Samen met live Arabische, Marokkaanse en Chaabie - Samen met Muziek in de buurt!

Een feest met live Arabische, Marokkaanse en Chaabie muziek voor heel Oost met in het begin van de zomer! Bewoners uit de Dapperbuurt, Indische Buurt en Amsterdam Oost, iedereen is welkom. In de dagen rond juni hoeft niemand alleen te zijn, kom allen naar ons muzikale feest ‘live Arabische, Marokkaanse en Chaabie muziek - Samen met Muziek in de buurt’.

Op zondag 4 juni 2023 speelt het Orchetre Akil Ismaïlia in The Jungle in Amsterdam Oost. Orchetre Akil Ismaïlia Samen in Muziek rond de maand juni wordt georganiseerd door Assadaaka Community samen met Orchetre Akil Ismaïlia. Met prachtige live Arabische, Marokkaanse en Chaabie muziek en heerlijke hapjes wordt het een onvergetelijk samenzijn, waar bewoners elkaar ontmoeten.

U kunt niet alleen zelf genieten van de prachtige live Arabische, Marokkaanse en Chaabie muziek, u kunt ook mensen helpen die een steun in de rug goed kunnen gebruiken. Want Assadaaka Community zamelt tijdens deze feestelijke avond ook goederen (levensmiddelen) in voor het Offerfeest die we zullen uitdelen aan buurtbewoners rond het Offerfeest. U kunt uw bijdrage deze avond afgeven bij onze vrijwilligers, waardoor we ook dit jaar weer hopelijk 500 Voedselpakketten kunnen samenstellen. We hopen op uw hulp!

Deze feestelijke, muzikale avond is de start van een concert serie, voor u georganiseerd door Orchetre Akil Ismaïlia en Assadaaka Community. Elke twee maanden is er een live Arabische, Marokkaanse en Chaabie - Samen in Muziek concert in buurtcentrum Jungle, hou onze agenda in 2023 in de gaten! Met live Arabische, Marokkaanse en Chaabie - Samen in Muziek rond de zomer we deze bijzondere concertserie op feestelijke wijze! Meld u snel aan zodat u deze avond niet mist! De kaartverkoop is ten behoeve van de gemaakte onkosten.

Wat: Live Arabische, Marokkaanse en Chaabie - Samen in Muziek
Wanneer: Zondag 4 juni 2023
Tijd: Zaal open 18u
Waar: Jungle Theater, Tweede van Swindenstraat 26, 1093 KP, Amsterdam

Voor meer informatie en het bestellen van kaarten: .(JavaScript must be enabled to view this email address) of 06-47440672

vv55

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken