homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Repair Saloon Assadaaka Community gaat weer open

VC4554Gezien de huidige ontwikkelingen met Corona hebben we besloten om weer open te gaan. Repair Saloon Assadaaka Community van 8 januari 2023 is onze nieuwe start..
Je kunt bij ons terecht voor reparaties aan elektrische apparaten, en kleine reparaties aan kleding, meubelen en fietsen.

Hoe werkte het?
Een enthousiaste groep reparateurs en organisatoren helpt elke maand zo’n 20-30 bezoekers met hun kapotte huisraad. Meestal wordt zo’n driekwart van de spullen en apparaten weer opgelapt. We vragen jou een vrijwillige bijdrage in de kosten.

Wel belangrijk om te weten: Het Repair Saloon Assadaaka Community is niet bedoeld als gratis reparatie-mogelijkheid. De fietsenmaker en de Gouden Schaar moeten ook hun brood verdienen! Het idee is dat je er zelf ook wat van leert. Bij fietsen, stoelen en kleding is het makkelijker om zelf mee te helpen dan bij magnetrons en cd-spelers. Dan kijk je mee met het werk van de reparateur. Meestal vinden ze het erg leuk om uit te leggen hoe een apparaat werkt en wat er mis is.

Waar is het?
We hebben een vast onderkomen in Repair Saloon Assadaaka Community in de Polderweg 300, Amsterdam Oost.

We hopen je daar te zien!

Voor meer informatie: Malake El Ayachi , .(JavaScript must be enabled to view this email address)

VB6

VCB54

CMR5

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken