homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Reisadvies Marokko

reiskVelen willen graag deze zomer familie en vrienden bezoeken in Marokko. Hoewel het grootste deel van Marokko nu weer toegankelijk is, adviseert Assadaaka Community om niet te gaan. Want als u in Marokko bent, kan de corona situatie daar verslechteren. Mogelijk gaat het gebied waar u bent dan weer in lockdown. Het is dan erg ingewikkeld om nog terug te reizen naar Nederland, mogelijk voor een lange tijd.

Bij een lockdown gaat het land of gebied echt op slot. Dat betekent dat u niet meer kunt reizen. Een lockdown is vaak voor een wat langere tijd, mogelijk maanden. Want het gebied wordt pas weer toegankelijk als de situatie is verbeterd en dat kost tijd. Wanneer u ziek wordt, bent u aangewezen op de plaatselijke medische zorg. Zeker wanneer u al gezondheidsklachten heeft, is het erg belangrijk om een weloverwogen besluit te nemen.

We kijken er allemaal naar uit om familie weer in de armen te sluiten. Het is een enorm gemis dat dat niet kan. Als u het lastig vindt om een besluit te nemen, of u heeft het er moeilijk mee om niet te kunnen gaan, neem dan gerust contact op voor een gesprek of voor advies. Assadaaka Community staat deze zomer voor u klaar.

Voor meer informatie, bel gerust met Ahmed El Mesri: 06-47440672

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken