homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Persbericht Kinderboek ‘Goodbye corona’

xooPersbericht Kinderboek ‘Goodbye corona’
Wanneer moet ik handenwassen? Hoe kan ik met vriendjes spelen nu het coronavirus er is? Deze en vele andere vragen worden beantwoord in het leerzame, vriendelijke kinderboek ‘Goodbye corona’ van schrijfster Maria Smarya tel in samenwerking met Stichting Assadaaka Community. Het boek is een steuntje in de rug voor ouders die met hun kinderen over het coronavirus willen praten.
Het coronavirus is een onderwerp waar iedereen mee te maken heeft. Het kinderboek ‘Goodbye corona’ gaat in op het leefwereld van kinderen. Het leert hen op speelse wijze de belangrijkste basisregels om zichzelf en anderen tegen het coronavirus te beschermen. Het is eenvoudig en toegankelijk voor alle kinderen.

Het kinderboek is onderdeel van een educatieve serie kinderboeken over alledaagse, maar belangrijke, thema’s zoals vergeven, niet schelden maar melden, elkaar in bescherming nemen, racisme en pesterijen en nog meer.

‘Goodbye corona’ is ook Engelstalig verkrijgbaar.

Wilt u ‘Goodbye corona’ bestellen of wilt u een interview met de schrijfster Maria Smarya tel? Neem dan gerust contact op met .(JavaScript must be enabled to view this email address) of met Ahmed El Mesri: 0647440672. Voor meer informatie: http://www.assadaaka.nl

zoo

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken