homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Oproep: Nieuwe cursussen Taalwinkel bij Assadaaka Community 2022 - 2023

cv111Stichting Assadaaka Community start met de Taalwinkel een nieuw seizoen cursussen Nederlands. Inschrijven kan van 24 augustus tot en met 15 september 2022 van 10.00 tot 18.00 uur.
Assadaaka Community heeft ruim 30 jaar ervaring met het geven van cursussen in het Nederlands en zet zich in om een brug te slaan tussen culturen ter bevordering van de integratie, participatie en sociale cohesie.

De cursussen zijn bedoeld voor nieuwkomers of mensen die tussen wal en schip geraakt zijn, maar ook voor mensen die al eens Nederlandse les hebben gehad en hun taalniveau willen verbeteren. Deelnemers kunnen samen huiswerk maken en kunnen deelnemen aan excursies naar de bibliotheek, het museum,
dierentuin, het ziekenhuis, de gemeente en andere activiteiten.

Op maandag en woensdag zijn er lesavonden van 19.30 tot 21.30 uur met groepen op drie niveaus. In de loop van het jaar kunnen nieuwe cursisten instromen. De lessen worden verzorgd door een groep van ongeveer tien docenten.

Daarnaast zijn er elke dinsdag- donderdag en vrijdagavond van 19.00 tot 21.30 uur open inloopavonden Nederlands. Hier is iedereen welkom om in een gezellige sfeer te oefenen met lezen, spreken, schrijven en grammatica. Op deze inloopavonden is er ook naschoolactiviteit en huiswerkbegeleiding voor leerlingen van groep 7 en 8 en van de middelbare school van 18.00 tot 19.30 uur.

Deelname is gratis. Vriendschapshuis, ASSADAAKA COMMUNITY: Polderweg 300, 1e etage, 1093 KP Amsterdam | Tel: 0647440672 | E. .(JavaScript must be enabled to view this email address) | W. http://www.assadaaka.nl

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken