homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Oproep aan de moslims/Amsterdammers om gezamenlijk armoede tijdens HET OFFERFEEST te bestreden!!

mzInzamelen van voedselpakketten tegen armoede en eenzaamheid in Amsterdam en in Oost in het bijzonder.

Doneren dus! - Doen!

Voor veel mensen die in eenzaamheid en armoede leven is er aan het einde van de maand niets extra’s te besteden. Assadaaka Community trekt zich het lot van deze mensen aan en organiseert al jaren achter elkaar inzamelingsacties waarmee gezinnen in armoede een extra steuntje in de rug kunnen krijgen. Dit doen wij tijdens het offerfeest en rondom de kerstdagen. Beide feestdagen staan in het teken van gemeenschapszin en solidariteit; een waarde die de mensen bij Assadaaka Community heel belangrijk vinden.

Wat zou het mooi zijn als mensen die dat kunnen missen geld en/of voedsel of speelgoed voor de kinderen doneren aan mensen die in armoede leven. Dat zijn heel veel mensen en door de huidige economische crisis worden het er steeds meer. Als we dat met z’n allen doen dan kunnen we veel mensen helpen en dan kan iedereen feest vieren.

Zondag 11 t/m zondag 18 augustus aanstaande zamelt Assadaaka Community in samenwerking met Supermarkt - Slagerij Het Lange Mes op de Javastraat vlees voor de minderbedeelden/armen in Amsterdam.

Hiervan maken wij voedselpakketten voor de minderbedeelden en arme buurtbewoners in Amsterdam en in Oost in het bijzonder.  Doet u mee?!

INZAMELADRES:

* Donaties van vlees kunt u doen bij

Supermarkt - Slagerij Het Lange Mes - van 9.00 tot 18.30 uur, Javastraat 127 HS, 1094 HD Amsterdam.

Wij danken u hiervoor!

U kunt ook een bedrag over maken op IBAN: NL22ABNA 0489 3349 97 t.n.v. Assadaaka - - voedselpakketten. Dank u voor uw hulp!

BEZOEKADRES:
Vriendschapshuis-Wethouder Verheijhal, 1e etage, Polderweg 300, 1093 KP, Amsterdam - Telefoon: 0647440672 E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address) - Website: http://www.assadaaka.nl

Film: https://www.youtube.com/watch?v=PiS5fbS8lxI 

Film: https://www.youtube.com/watch?v=hjpWs92iHLo

Film: https://www.youtube.com/watch?v=DAjZNB9_k1A

np

nr

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken