homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

OPLEIDING VERTROUWENSPERSONEN

b666UITNODIGING CERTIFICAAT UITREIKING OPLEIDING VERTROUWENSPERSONEN ASSADAAKA COMUNITY UITREIKING

De Assadaaka Community nodigt u uit tot het bijwonen van de uitreiking van de Certificaten bij gelegenheid van de afsluiting van de Opleiding tot Vertrouwenspersoon. Ook ontvangen de studenten de Certificaten die horen bij het met goed gevolg afronden van de Verdiepingsmodule en de bijhorende stage als onderdeel van deze opleiding.

KENNISMAKEN VERKORTE ZOMEROPLEIDING

De Uitreikingsbijeenkomst is tevens en uitnodiging voor nieuwe kandidaten die de verkorte zomeropleiding tot vertrouwenspersoon willen volgen op 05 en 06 juli zes dagdelen incluis lunch.
Na de certificaat uitreiking kunnen nieuwe kandidaten zich opgeven en een afspraak maken voor een intake gesprek. U kunt zich tevens aanmelden voor de zomeropleiding via; .(JavaScript must be enabled to view this email address)

PROGRAMMA UITREIKING CERTIFICATEN:

15.00 uur Inloop
15.15 uur Opening en welkomstwoord door Ahmed el Mesri, voorzitter
15.25 uur Toespraak Directeur Cliƫntenbelang Noord-Holland
15.40 uur Feestrede door Rabbijn Simon Bornstein, geestelijk verzorger
15.50 uur Uitreiking en ondertekening van de Certificaten
16.15 uur Feestelijke Toast en samenzijn
16.30 uur Afsluiting en inschrijving nieuwe studenten

BESCHRIJVING VAN DE OPLEIDING VERTROUWENSPERSOON

Wat zijn Vertrouwenspersonen?
Vertrouwenspersonen zijn betrokken en professioneel opgeleide bewoners die anderen op professionele wijzen ondersteuning bieden om beter met hun situatie of problemen om te gaan. Vertrouwenspersonen zijn hulpverleners, ze luisteren, signaleren en leiden toe naar de juiste personen, instellingen, voorzieningen en activiteiten.

Wat leer je tijdens de Opleiding Vertrouwenspersonen?
Tijdens acht professionele scholingsbijeenkomsten doe je kennis en vaardigheden op die je ondersteunen in je rol als gecertificeerde of gediplomeerde Vertrouwenspersoon. Zoals gesprekstechnieken, leren je grenzen aan te geven en de eigen kracht en zelfredzaamheid van de ander te vergroten. We oefenen veel met praktijkvoorbeelden en rollenspelen. Je volgt de Opleiding Vertrouwenspersoon met andere betrokken bewoners, zodat we met en van elkaar kunnen leren.

Na de Opleiding:
Na de Opleiding Vertrouwenspersoon krijg je een Certificaat Vertrouwenspersoon en ga je aan de slag als voluntaire Vertrouwenspersoon bij de Assadaaka Community of binnen een andere organisatie. Ook op de arbeidsmarkt heeft een Certificaat Vertrouwenspersoon meerwaarde. Je ontvangt coaching en intervisie. Ook kun je je verder ontwikkelen door deskundigheidbevordering in de Verdiepingsmodule Vertrouwenspersoon te volgen en of een passende stage te vervullen.

Interesse?
Een nieuwe groep studenten begint op 4 en 6 juli 2022.
De lessen vinden plaats op donderdagen tussen 13.00-15.30 uur
Wil je meedoen, neem dan contact op met de docent: Rabbijn Simon Bornstein, de volledig bevoegde Geestelijk Verzorger van de Assadaaka Community. Je wordt uitgenodigd voor een individueel intake-gesprek.
Rabbijn Simon Bornstein: 06 272 641 38 of .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Over de Assadaaka Community
De Assadaaka Community is een organisatie die betrokken bewoners ondersteunt in hun omzien naar kwetsbare medebewoners. Het doel van de Assadaaka Community is het vergroten van de kracht en mogelijkheden van mensen die samen in een buurt wonen en leven. http://www.assadaaka.nl

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken