homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Opleiding Jongeren Vertrouwenspersoon van start

vv4Vanaf donderdag 28 oktober start bij Assadaaka Community de Opleiding Vertrouwenspersoon voor jongeren van 15.00 – 17.00 uur. In 5 bijeenkomsten ga je met elkaar in gesprek, krijg je handvatten om leeftijdsgenoten een steun in de rug te geven, ga je aan de slag met gesprekstechnieken en leer je waar je kan aankloppen als er wat meer ondersteuning nodig is. Juist in deze coronatijd is aandacht voor jongeren belangrijk.

Waar loop je tegenaan?
En hoe kunnen wij jongeren daarbij ondersteunen. De Basiscursus Vertrouwenspersoon wordt gegeven door de zeer ervaren en volledig gecertificeerde trainer Simon Bornstein. De docent werd voorgedragen voor de Onderwijs Top Talent Prijs van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Hij biedt laagdrempelige antwoorden op al jullie vragen. Er zijn geen kosten aan verbonden.
Opleidingsdata:

De opleiding wordt aangeboden op de volgende data: 28 oktober, 04, 11, 18 en 25 november 2021
Voor de Certificaat uitreiking wordt een nadere datum bekend gemaakt.

Toetsing & Certificaat:

De Opleiding Jongeren Vertrouwenspersoon leidt tot een officieel certificaat, welke behaald wordt na deelname aan alle lesdagen, praktijkoefeningen, thuisstudie en een mondelinge eindtoetsing met een presentatie voor de groep medestudenten en een hoge gast uit het werkveld van het Sociaal Domein. Het Certificaat Jongeren Vertrouwenspersoon is een buitengewoon waardevolle aanvulling op het Curriculum Vitae!

Aanmelden en Intake
Meld je aan bij Ahmed El Mesri via 06-47440672 om een afspraak te maken voor een intakegesprek met de docent en doe mee met de Opleiding Jongeren Vertrouwenspersoon. Stuur je CV naar: .(JavaScript must be enabled to view this email address) Wees welkom!

Wat: Basiscursus Vertrouwenspersoon voor jongeren

Wanneer: donderdag 28 oktober

Tijd: 15.00-17.00 uur

Waar: Assadaaka Community, Wethouder Verheijhal 1e etage, Polderweg 300, 1093 KP Amsterdam

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken