homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Open huis

bvEen onrecht gedaan aan een, is een onrecht gedaan aan iedereen. 

Op zaterdag 9 april komt Wil Nu als gast langs tijdens ons Open Huis. Deze partij zal tussen 13.00 u. en ca 17.00 u. presenteren over zichzelf en haar doelstellingen.

Wij van Assadaaka Community vinden het belangrijk dat burgers meer bewust worden en worden ingelicht. Door dit Open Huis krijgen partijen de ruimte hier een bijdrage aan te leveren. Wij vinden dat iedereen de ruimte moet krijgen. Daarom hebben wij Wil Nu hier uitgenodigd om zich te presenteren. Assadaaka zal ook in de toekomst ruimte creëren voor iedere partij die dit wilt.

De partij Wil Nu wil volgend jaar mee gaan doen met de Tweede Kamer verkiezingen in maart en zij wil gaan strijden om een eind te maken aan onrechtvaardigheid, uitbuiting en het vele geld graaien. Zij staan voor een democratischer Nederland. “Het roer moet echt om en de puinhopen van de politiek in Den Haag moeten worden aangepakt.”

Het belangrijkste onderdeel van de middag zal de dialoog met u zijn, grotendeels d.m.v. persoonlijke gesprekken. Wil Nu heeft immers de ambitie de eerste echte volksbeweging te worden: “Van en door het volk”.

Wil Nu maakt zich hard voor de burger, maar ook het MKB kan op deze partij rekenen. “Wij zullen o.a. de toren hoge belastingdruk en de duizenden onnodige regels, die het bedrijfsleven steeds meer blokkeren bestrijden.”

Wanneer u vindt dat het anders kan en moet, dan mag u dit niet missen. U kunt de gehele middag binnen komen lopen.

Wij hopen op een grote opkomst en zien u graag verschijnen op donderdag 9 april.  Vergeet niet u tijdig aan te melden! 

Toegang is gratis - komt u allen!!!

Datum: 09-04-2016

Aanvang: 13:00 – 17:00

Adres: Vriendschapshuis - Palembangstraat 52 1094 TK Amsterdam

Vooraf aanmelden: .(JavaScript must be enabled to view this email address)http://www.wilnu.nu of .(JavaScript must be enabled to view this email address)http://www.assadaaka.nl.

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken