homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

ONTMOETING EN DIVERSITEIT bij Assadaaka Community

Diversiteit is een vereiste voor Europa en dus ook Amsterdam in de 21ste eeuw. Het is een gevolg van het gedeeld verleden. Historisch is dit een stad rijk aan cultuur en talent. Ook in het heden is dit het geval al wordt momenteel veel talent miskend. De stad zal krachtige stappen moeten zetten om de vrije expressie van sociale, culturele, academische en economische diversiteit te behouden die zij zo actief vermaakt in haar zakelijke imago.

Daarom organiseert Assadaaka Community in het kader van de diversiteit opwoensdag 14 juni aanstaande in de Ruma Khami in Amsterdam Oost een korte ontmoeting tussen de maatschappelijke organisaties en verschillende instantie. De ontmoeting staat in het teken van het idee dat reguliere instanties die in de toekomst hun medewerkers beter kunnen informeren en gaan werken, kennis maken met een buurt waar mensen van verschillende culturen met elkaar wonen en leven. Assadaaka Community is een multiculturele vereniging, waardoor Assadaaka Community dan ook gezien kan worden als afspiegeling van een multiculturele stad als Amsterdam.

De ontmoeting wordt begonnen met een lezing door de voorzitter van de Assadaaka Community, Dhr. A. El Mesri, deskundige in multiculturalisatie.

Iedereen is welkom!

De ontmoeting staat gepland op:

Datum: Vrijdag 14 juni 2013

Tijd: 19:30 tot 21:30 uur

Plaats: Centrum Ruma Khami

Makassarplein1

1095 RP Amsterdam

We zouden het fijn vinden wanneer u even laat weten of u komt, dat kan via tel.nr. van Assadaaka Community (020) 7525131 - 06-47440672 of .(JavaScript must be enabled to view this email address) of W.www.assadaaka.nl.

Routebeschrijving: Ruma Khami, Makassarplein 1, Javaplein: bussen: 22,65, 359, tram: 14, Insulindeweg: trams: 7, 14, bussen: 37,245,359, Zeeburgerdijk: bussen: 22, 65, 359.

Gepost door kamal
AgendaPermalinkCommenting is not available in this channel entry.

Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken