homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Ontbijtbijeenkomst voor veiligheid, solidariteit en vrijheid

z4545Er is grote onrust onder moslims over de hele wereld, door de Koranverbranding in Zweden en het verscheuren van de Koran in Nederland afgelopen weekend.  De mannen die hier verantwoordelijk voor zijn beiden extreemrechts en anti-Islam. Zij willen door hun actie polarisatie veroorzaken tussen moslims en niet-moslims.

Assadaaka Community keurt deze afschuwelijke daden van ontering van de Koran ten zeerste af.  Het is respectloos en zeer kwaadaardig. Deze mannen zijn uit op confrontatie en conflict. Het is niet alleen respectloos naar de Islam en moslims, maar naar de mensheid over de hele wereld. Want met deze daden willen deze extreemrechtse terroristen polarisatie en geweld veroorzaken.

Wat: Thema Ontbijtbijeenkomst voor solidariteit en vrijheid
Wanneer: 20 februari 2023
Tijd: van 15u tot 17u
Waar: Vriendschapshuis - Assadaaka Community,
Polderweg 300, 1093 KP, Amsterdam

Heeft u behoefte aan een gesprek, aan aanleiding van de recente gebeurtenissen, kom gerust langs bij Assadaaka Community.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Malake El Ayachi op het volgende telefoonnummer: 06-84291796. http://www.assadaaka.nl of .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken