homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Ontbijt bijeenkomst voor veiligheid, solidariteit en vrijheid

xcxNa de vreselijke aanslag in Nieuw-Zeeland op twee moskeeën zijn mensen bang. Ook de situatie in Urk draagt bij aan het gevoel van onveiligheid. Daarom komen wij vandaag samen bij Assadaaka Community, waar mensen de aanslag in nieuw Zeeland en de slachtoffers daarvan gaan herdenken.

“Haat en onverdraagzaamheid hebben een gruwelijke tol geëist. Met allen die door dit redeloze geweld zijn getroffen, leven wij intens mee,” Dat deelden Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima met ons.

Als antwoord op de aanslagen op twee moskeeën in Child Church Nieuw-Zeeland roept Assadaaka Community buurtbewoners,  religieuze en maatschappelijke organisaties op maandag 18 maart samen te komen bij een ontbijtbijeenkomst voor solidariteit en vrijheid in het vriendschapshuis.

Diverse buurtbewoners zullen daar vanuit hun eigen perspectief hun betrokkenheid tonen. Tijdens de ontbijtbijeenkomst wordt een minuut stilte gehouden en een kaarsje branden.

Wat: Thema Ontbijt bijeenkomst voor solidariteit en vrijheid
Wanneer: 18 maart 2019
Tijd: van 10u tot 12u
Waar: Vriendschapshuis - Assadaaka Community,
Polderweg 300, 1093 KP, Amsterdam

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Aicha Ouiza op het volgende telefoonnummer: 06-84291796. http://www.assadaaka.nl of .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken