homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Ontbijt bijeenkomst Saamhorigheid in tijden van onrust

zxxzAanstaande vrijdag 22 maart 2019 bent u van harte welkom bij de ontbijt bijeenkomst van 10u tot 12u. Deze bijeenkomst staan we stil bij de actuele gebeurtenissen, zoals de vreselijke aanslag in Nieuw-Zeeland en de onrust in de samenleving.

Tijdens deze ontbijt bijeenkomst gaan we met elkaar in gesprek over het gevoel van veiligheid. Wat kunnen wij als burgers doen wanneer dit gevoel van veiligheid onder druk staat? Samen Sterk staan is in deze tijd juist belangrijk. Terwijl gewelddadigheden en de reactie daarop vanuit de politiek ons verder zou kunnen polariseren kiest Assadaaka Community ervoor om de verbinding te zoeken.

Om informatie en ondersteuning te bieden in deze onrustige tijd heeft Assadaaka Community een Islamoloog (dhr. Azzeddine Lairini) uitgenodigd voor onze ontbijtbijeenkomst vrijdag 22 maart. U bent allen van harte welkom voor een gezond, informatief en saamhorig ontbijt.

U hoeft zich niet vooraf aan te melden. Als u iemand wilt meenemen, of iets te eten of drinken, is dat uiteraard van harte welkom.

Wat: Ontbijtbijeenkomst Saamhorigheid met Islamoloog
Wanneer: 22 maart 2019
Tijd: van 10u tot 12u
Waar: Vriendschapshuis Assadaaka Community, Polderweg 300, 1e etage, 1093 KP, Amsterdam

U kunt zich aanmelden op het volgende e-mailadres: .(JavaScript must be enabled to view this email address).
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Aicha Ouiza op het volgende telefoonnummer: 06-84291796. http://www.assadaaka.nl 

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken