homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Omgaan met eenzaamheid

aIn de Week tegen Eenzaamheid bent u van harte welkom bij het Wees Welkom Ontbijt bij Assadaaka Community op vrijdag 2 oktober. Wij nodigen u van harte uit, met heerlijke, gezonde hapjes en een warm welkom door onze gastvrouw. Ook als u nog niet eerder bij Assadaaka Community bent geweest, kom gerust bij ons langs. Wij kijken uit naar uw komst!

Ongeveer 11% van de bewoners van Amsterdam voelt zich eenzaam. Als bijvoorbeeld familie niet in de buurt woont, iemand slecht ter been is of het lastig vindt om hulp aan anderen te vragen, er zijn talloze redenen waarom iemand zich eenzaam kan voelen. Vooral in deze tijd van corona neemt dit helaas toe.
En eenzaamheid is een lastig probleem waar je niet makkelijk uitkomt. Je wilt misschien anderen niet lastig vallen, of hebt geen geld voor het OV om iemand op te zoeken. Bij Assadaaka Community staan de deuren altijd voor u open. We kunnen u ook helpen met administratieve of andere vragen. Kom bij ons langs, tijdens het Wees Welkom Ontbijt op vrijdag 4 oktober van 10.00u tot 12.00 uur.

Wat       : Omgaan met eenzaamheid
Wanneer : vrijdag 2 oktober
Tijd       : 10.00 – 12.00 uur
Waar     : Assadaaka Community, Wethouder Verweijhal 1e etage, Polderweg 300, 1093 KP Amsterdam

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken