homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Nieuwjaarsbijeenkomst Assadaaka Community

vmGraag nodigt Assadaaka Community u uit voor onze feestelijke nieuwjaars-bijeenkomst op 14 januari tussen 18.30 en 21u. Samen laten wij het nieuwe jaar 2019 feestelijk en in saamhorigheid van start gaan! U bent van harte welkom!

Voor Assadaaka Community was 2018 een jaar vol activiteiten en prachtige bijeenkomsten, met o.a. taallessen, de dagelijkse voedseldonaties, de ontbijt-bijeenkomsten en de fantastische inzet van vele vrijwilligers. Dankzij het Stadsdeel Oost begon Assadaaka het jaar 2018 in ons nieuwe vriendschapshuis aan de Wethouder Verheijhal. Sindsdien bruisen wij nog meer dan voorheen van de activiteiten. Activiteiten waardoor steeds meer bewoners méé kunnen doen, waardoor we samen de verbinding aangaan, waardoor we samen sterk staan.

In 2019 gaan we deze activiteiten verder uitbreiden, voor bewoners uit alle buurten van Oost. Want iedereen is welkom bij Assadaaka Community. We zijn er voor u.

Met iedereen van de Assadaaka Community, alle betrokkenen, geïnteresseerden en hun naasten luiden wij graag 2019 feestelijk en in saamhorigheid in! U komt toch ook?

Wat: Nieuwsjaarsbijeenkomst Assadaaka Community
Wanneer: 14 januari 2019
Tijd: 18.30 – 21u
Waar: Vriendschapshuis Assadaaka Community
Wethouder Verheijhal, 1e etage
Polderweg 300, 1093 KP, Amsterdam

Voor meer informatie en voor aanmeldingen: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ahmed El Mesri op het volgende telefoonnummer: 06-47440672. http://www.assadaaka.nl 

Muziek door: Het Orkest van maestro Mohsin El-Haddad

Deze bijeenkomsten zijn medemogelijk gemaakt door: Gemeente Amsterdam

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken