homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Vrijwilligers gezocht

taalVRIJWILLIGERS GEZOCHT VOOR HET GEVEN VAN NEDERLANDSE LESSEN IN DE AVOND! bij Taalwinkel Assadaaka Community.

Taakomschrijving
Nederlandse les voorbereiden en deze les vervolgens geven aan groepen enthousiaste mensen die Nederlands willen leren. Je geeft één keer per week (of per 2 weken) twee uur Nederlands aan een groep van circa 5-12 mensen. Er lopen groepen van verschillende niveaus. Je kunt aangeven welk niveau je voorkeur heeft.

Eisen
Goed Nederlands spreken. Goed contact kunnen maken met mensen, je kunnen verplaatsen in anderen. Kunnen inschatten wat mensen begrijpen, op welk taalniveau mensen functioneren. Een praktische instelling.

Wat heeft de organisatie te bieden?
Begeleiding (er is de mogelijkheid mee te lopen bij verschillende lessen Nederlands, mededocenten kunnen advies geven).

Wat maakt het werk de moeite waard?
De leden van de vereniging gaan leuk met elkaar om. De sfeer is hartelijk en open. Door het multiculturele aspect leert men veel culturen kennen. Docenten geven aan dat ze energie krijgen van de werkzaamheden. Het werken voor deze vereniging noemen zij een verrijking. Het lesgeven is een leerzame ervaring. De leerlingen zijn zeer gemotiveerd en zijn afkomstig uit alle delen van de wereld. De werksfeer is prettig: leuke collega’s, leuke organisatie.

Werktijden
Twee uur lesgeven en ± kwartier voorbereiden. Eén avond per week of per twee weken (of vaker indien gewenst). De lestijden zijn op maandag of woensdag van 19.30 t/m 21.30 uur.

Aannameprocedure
Kennismakingsgesprek met de voorzitter of coördinator Nederlandse les. Je loopt in het begin een aantal lessen mee met een ervaren leraar/lerares.

Aanmelden
Wil je graag als vrijwilliger aan de slag, stuur dan een motivatiebrief naar .(JavaScript must be enabled to view this email address) .
Voor meer informatie kunt u ook een e-mail sturen naar .(JavaScript must be enabled to view this email address) .

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ZyBrraMT_-I

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken