homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

NEDERLANDS LEREN BIJ ASSADAAKA COMMUNITY in buurtcentrum de Ruma Khami - Indische-Buurt-Oost.

WELKOM, BIENVENUE, MARHABAN, BIENVENIDO, BEM-VINDO, WELCOME, مرحبا بكم ,HOSGELDINIZ.
http://www.dichtbij.nl/amsterdam-oost/regionaal-nieuws/artikel/2752115/nederlands-leren-bij-assadaaka-community-in-de-buurtcentrum-ruma-khami-indischebuurtoost.aspx

Bij Assadaaka Community kun je en mag je op een laagdrempelige manier inburgeren van maandag t/m donderdag van 19.30 tot 21.30 uur en gratis.

Assadaaka Community heeft ruim 20 jaar ervaring met het geven van cursussen in het Nederlands. Assadaaka Community zet zich in om een brug te slaan tussen culturen. Wij gaan door met het werken aan integratie, participatie en sociale cohesie. Dat is onze hoofddenkwijze. Er is beperkt plaats, dus schrijft u snel in!

De Taalwinkel van Assadaaka Community: lessen en inloopavonden.

Wanneer?
Op maandag en woensdag zijn er lesavonden van 19.30 tot 21.30 uur met groepen op drie niveaus. In de loop van het jaar kunnen nieuwe cursisten instromen. De lessen worden verzorgd door een groep van ongeveer tien docenten. Daarnaast hebben we op elke dinsdag- en donderdagavond van 19.30 tot 21.30 uur open inloopavonden Nederlands. Hier is iedereen welkom om in een gezellige sfeer te oefenen met lezen, spreken, schrijven en grammatica.
Op deze inloopavonden is er ook huiswerkbegeleiding voor leerlingen van groep 7 en 8 en van de middelbare school. Assadaaka Community heeft ruim 20 jaar ervaring met het geven van cursussen in het Nederlands en zet zich in om een brug te slaan tussen culturen ter bevordering van de integratie, participatie en sociale cohesie.

Voor wie?
De cursussen zijn bedoeld voor nieuwkomers of mensen die tussen wal en schip geraakt zijn, maar ook voor mensen die al eens Nederlandse les hebben gehad en hun taalniveau willen verbeteren. Wilt u Nederlands leren of uw niveau verbeteren? Hebt u zin om met anderen huiswerk te maken? Vindt u het leuk om deel te nemen aan excursies naar de bibliotheek, het museum, dierentuin, het ziekenhuis, de gemeente of andere activiteiten?

U kunt ook een keer langs komen op een inloopavond.

Wilt u iets leren? Bijvoorbeeld:
- Een taal leren?
- Nederlands leren?
- Oefenen voor het inburgeringsexamen?
- Hoe werkt een computer? Wat kan je allemaal doen op een computer?
- Hoe maak je een e-mail adres?
- Hoe kan je veilig internetbankieren?
- Hoe schrijf je een sollicitatiebrief?
- Theorie rijbewijs oefenen?
- En nog veel meer?

Het is erg leuk!  Het is niet moeilijk!  Het is gratis!

Adres: Assadaaka Community - Centrum Ruma Khami
Makassarplein 1, 1095 RP Amsterdam

Meer informatie: Wilt u meer weten? Kijk dan op - w. http://www.assadaaka.nl of neem op maandag tot met vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur contact op via: E. .(JavaScript must be enabled to view this email address) of via (020) 7525131 (06-47440672).

Routebeschrijving: Ruma Khami, het lage gebouwtje op het Makassarplein. - bussen: 22,65, 359 Javaplein of, tram: 14, Insulindeweg: trams: 7, 14, bussen: 37,245,359, Zeeburgerdijk: bussen: 22, 65, 359

Gepost door kamal
AgendaPermalinkCommenting is not available in this channel entry.

Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken