homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Moederdag bij Assadaaka Community

btMoederdag: hardwerkende moeders verdienen ontspanning!
Wanneer: Zondag 14 mei
Tijd: 17.30-20.30 uur
Locatie: Vriendschapshuis
Adres: Palembangstraat 52, 1094 TK Amsterdam

In het kader van Moederdag organiseren traditioneel getrouw de vrouwen van Assadaaka Community een feestelijke middag voor vrouwen, armen/rijken, gezonde en zieke mensen die leven in onvrijwillig gescheiden werelden. Hokjesgeest wordt dit ook wel genoemd: de wereld op basis van versnippering indelen, wat wederom polarisatie tot gevolg heeft en een scheuring in de samenleving. De vrouwen van Assadaaka Community, voelen zich op de eerste plaats mens en dat willen ze uitdragen en leven. De middag wordt afgesloten met verschillende optredens van dans, zang en muziek. 

Assadaaka Community nodigt u graag uit voor een bijzondere bijeenkomst samen met de moeders/vrouwen uit de Indische Buurt waar Goedkopen, gezond eten en gezelligheid worden samengebracht.
Na de enthousiaste reacties die wij ontvingen n.a.v. het gehouden bijeenkomsten van vorig jaar hebben wij dit jaar weer gekozen voor een “familiebijeenkomst”.

We gaan 2 x per maand tafelgesprekken over verschillende onderwerpen.

Toegang is gratis - Komt allen!!!

Vooraf aanmelden per email: E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address) - Website: http://www.assadaaka.nl
of telefonisch: 0647440672. 

Voor meer Informatie bij de Vriendschap Community Assadaaka (VCA): Tijdens kantooruren van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

De Vriendschap Community Assadaaka stelt zich ten doel:
Een laagdrempelige organisatie die verschillende groeperingen in de samenleving (de buurt) wil samenbrengen om wederzijds begrip te bevorderen, door een ontmoetingsplek aan te bieden en activiteiten te organiseren. Deze activiteiten dienen de integratie en emancipatie te bevorderen met behoud van eigenheid in persoon en achtergrond.

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken