homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

MET #ASSADAAKA NAAR “DE #PURE #MARKT” IN #PARK #FRANKENDAEL

v555SAMEN erop uit met vrienden en vriendinnen van de Assadaaka Community is een goede zaak. Weg uit de eenzaamheid en sleur thuis om samen te genieten in de unieke groene omgeving van #PARK #FRANKENDAEL waar de #PURE #MARKT wordt neergezet langs het verharde pad, zodat ook u met uw hulpmiddel uitgebreid kunt komen genieten.

We zullen samen met onze groep de #markt bezoeken op zondag 31 juli, tussen 14.00 en 16.00 uur, neem zelf wat lekkers mee!

#Park #Frankendael is het grootste en #belangrijkste #ecologische #park van #MOKUM. De Pure Markt is een eerlijke markt, met veel #ambachtelijke #ondernemers voor #lekker #eten en #drinken. De #ondernemers bieden #bewoners, #burgers en #buitenlui een bijzonder assortiment non-food. De ondernemers informeren u graag zelf over de herkomst, de ingrediƫnten en productiewijzen van de aangeboden waren.

Tijdens de Pure Markt kan worden #gepicknickt op allerhande #plekken in het #groen van het #historisch #landgoed. Ook worden er op diverse plaatsen activiteiten voor kinderen georganiseerd. Voor alle leeftijden is er een aantrekkelijk aanbod.

Meer info: Ahmed El Mesri, of Rabbijn Simon Bornstein, geestelijk verzorger, 06 272 641 38 - http://www.assadaaka.nl of .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken