homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Maandelijkse tafelgesprekken bij Assadaaka Community

cz55Assadaaka Community start in mei maandelijks met tafelgesprekken, waarin bekende en minder bekende Amsterdammers hun hart kunnen laten spreken.

Tijdens een informele avondmaal met Ahmed El Mesri, Souad, Hajiba en Wardia, de initiatiefnemers van het Tafelgesprek in Polderweg 300, Amsterdam Oost, komen allerlei thema’s aan bod. Het gesprek moet een ander gesprek worden.

Geen politiek betoog wel een betoog vanuit het hart. De gasten kunnen aan de hand van een lijst met onderwerpen bepalen waar het tafelgesprek over zal gaan.

Het Tafelgesprek is maandelijks op de eerste en de derde vrijdagavond van de maand van 18.00 uur tot 20.30 uur in het Vriendschapshuis .

Belangstellenden kunnen zich opgeven voor de lekker en gezonde maaltijd via telefoonnummer (06-47440672).

De Vriendschap Community Assadaaka stelt zich ten doel: Een laagdrempelige organisatie die verschillende groeperingen in de samenleving (de buurt) wil samenbrengen om wederzijds begrip te bevorderen, door een ontmoetingsplek aan te bieden en activiteiten te organiseren. Deze activiteiten dienen de integratie en emancipatie te bevorderen met behoud van eigenheid in persoon en achtergrond. En doet veel aan de bestaanskwaliteit van migranten met een handicap of chronisch ziekte te verbeteren en hun welbevinden te bevorderen.

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken