homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Maandag 30 november bijeenkomst met thema angst door Ahmed El Ghazi (Dynamo Amsterdam)

aAngst hoort bij het leven, iedereen heeft daar weleens last van. Dat gaat dan om kleine angsten, die beïnvloeden het dagelijks leven niet negatief.
Angst die ons alert maakt en ervoor zorgt dat ons lijf adrenaline aanmaakt en direct klaar is om alert te handelen beïnvloedt het dagelijks leven ook niet negatief.

Mensen die hun angst baseren op een niet feitelijke situatie, die niet reëel is, weten vaak wel dat hun angst ongegrond is, maar hebben de grootste moeite om met hun gevoel van angst om te gaan. Als deze angst het dagelijks leven negatief gaat beïnvloeden, is er een probleem.

In deze bijeenkomst zullen we bespreken wat angst is en welke vormen van angst er zijn. Daarnaast zal het gaan over hoe je met angst om kunt gaan en hoe je controle kunt krijgen over je situatie.
Hiervoor hebben we Ahmed El Ghazi van Dynamo Amsterdam uitgenodigd. De vorige keer hebben we het gehad over huiselijk geweld, dit is een goed aansluitend thema.

Wat belangrijk is, is dat de angst niet jouw leven moet bepalen. Als er sprake is van een ernstige vorm, roep dan professionele hulp in.
Wees welkom, uit de Dapper Buurt en daarbuiten!

Wat       : thema Angst door Ahmed El Ghazi (Dynamo Amsterdam)
Wanneer : maandag 30 november 2020
Tijd       : 10.00 -12.00 uur
Waar     : Assadaaka Community, Wethouder Verheijhal 1e etage, Polderweg 300, 1093 KP Amsterdam

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken