homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Liefde voor de ander en voor jezelf in deze tijd van Coronacrisis !

ty21Maandag 15 februari vieren wij samen de dag van de liefde. Dat doen wij met een heerlijk en gezond hapjes, waarbij wij stil staan bij deze bijzondere dag. Liefde is belangrijk in ons leven. Voor je naasten en voor iedereen om je heen. Want met meer liefde wordt de wereld steeds wat mooier! Bij liefde voor anderen hoort ook liefde voor jezelf.

Want als je van jezelf houdt, en goed zorgt voor jezelf zorgt, dan kan je ook beter voor een ander zorgen. Goed voor jezelf zorgen, dat betekent dat je voldoende tijd hebt om te ontspannen, dat je tijd door kan brengen met familie en vrienden. En natuurlijk ook gezond eten en voldoende beweging.

Bij liefde voor anderen hoort ook liefde voor jezelf. Want als je van jezelf houdt, en goed zorgt voor jezelf zorgt, dan kan je ook beter voor een ander zorgen. Goed voor jezelf zorgen, dat betekent dat je voldoende tijd hebt om te ontspannen, dat je tijd door kan brengen met familie en vrienden. En natuurlijk ook gezond eten en voldoende beweging.

Tijdens onze gezellige en gezonde samenkomst gaan we met elkaar in gesprek over hoe we goed voor onszelf en de ander kunnen zorgen. Kom dus langs en doe gezellig mee! Je bent van harte welkom en aanmelden is niet nodig. Wees allen van harte welkom, uit de Dapperbuurt en ook daarbuiten.

Wat: Thema Valentijnsdag: Lief voor een ander en voor jezelf!
Wanneer: Maandag 15 februari 2020
Tijd: van 14u tot 16u
Waar: Assadaaka Community

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken