homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

#LEERGANG #“VERGROENING VAN DE #ECONOMIE”

x0De Assadaaka organiseert voor #belangstellende #bewoners, vrijwilligers en profesionals een nieuwe #LEERGANG “#VERGROENING VAN DE #ECONOMIE”. Onze samenleving heeft te maken met de ENERGIETRANSITIE en steeds meer streven naar #DUURZAME #ENERGIE. Dit raakt alle burgers en ook alle delen van de Nederlandse economie.

Tijdens deze leergang verkennen wij de gevolgen van de vergroening van de economie en u bent van harte uitgenodigd tot #deelname!

Wat: LEERGANG “VERGROENING VAN DE ECONOMIE”
Waar: Assadaaka Community, Polderweg 300, 1 hoog, 1093 KP
Wanneer: Dinsdagen 17, 24, 31 MEI en 07 en 14 juni 2022
Tijd: 13.30-15.00 uur
Kosten: 7,50 per trainingsdag
Aanmelden: Aanmelden is verplicht.
Aanmelden kan via: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

PROGRAMMA:

OPEN MIDDAG en INSCHRIJVING. Docent Rabbijn Simon Bornstein ontvangt u met en kopje thee en legt uit hoe de Leergang is vorm gegeven. Deelnemers aan de Leergang ontvangen een Certificaat van Deelname. De Leergang kan worden gebruikt om scholingspunten te verwerven voor uw beroepsregister, is professioneel relevant.

1) START LEERGANG: DUURZAME ONTWIKKELINGSDOELEN?
Tijdens de eerste formele bijeenkomst van de Leergang verkennen we de Duurzame Ontwikkelingsdoelen. Welke doelen zijn er, waar werden deze geformuleerd en hoe relevant zijn de Duurzame Ontwikkelingsdoelen voor ons als burgers of samenleving?

2) KLIMAATACTIE; wat, wie en waarom nodig? Welke bijdragen kunnen we zelf leveren?

3) KLIMAATACTIE EN WERKGELEGENHEID: Kan de werkgelegenheid en economische groei worden vastgehouden als we ons richten op duurzame vormen van energie en industrie? Welke gevolgen heeft dit voor de werkende mens? Hoe wordend de diverse economische sectoren beïnvloed?

4) FUNCTIONEERT DE ENERGIETRANSITIE ALS BANENMOTOR? Welke acties kunnen we in onze eigen leefomgeving in gang zetten. Tijdens deze bijeenkomst zullen wij een brainstormsessie organiseren om te zien hoe wij zelf in actie kunnen komen. Een TASKFORCE VERGROENING AMSTERDAM-OOST kan worden opgericht.

De conclusies van de LEERGANG zullen worden aangeboden aan LEDEN van de GEMEENTERAAD van Amsterdam.

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken