homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Kom samen op 5 mei!

dcOp deze bijzondere dag in het teken van vrijheid, geeft het Vriendschap Community het straatdiner in de Indische buurt Amsterdam Oost. Deze prachtige dag met geweldig leuke activiteiten voor jong en oud, mag niet gemist worden. Op deze dag wordt iedereen met elkaar verbonden door aan de zelfde tafel te eten, maar dat is niet het enige wat er op 5 mei te doen is. Vrijheid heeft ook te maken met onze eigen welzijn, daarom nodigen wij iedereen uit om een keer te ervaren hoe het is om in een rolstoel mee te doen aan een basketbal toernooi op het Ambonplein om 14.00 uur.

Dankzij Only Friends hebben wij voldoende rolstoelen voor deze dag kunnen bemachtigen. Rolstoelbasketbal met Only Friends Sportclub voor kinderen en jongeren met een beperking. Rolstoelbasketbal is een dynamische sport met snelle manoeuvres. En het is bovendien heel spectaculair om te zien! Bij rolstoelbasketbal is het dribbelen (lopen met de bal aan de hand) vervangen door pushen aan de rolstoelhoepel. De bal houd je op schoot. Iedereen kan meedoen.

“Only Friends wil, op een toonaangevende manier, kinderen en jongeren met een beperking uit Amsterdam en omstreken de mogelijkheid bieden om georganiseerd te sporten in een eigen, veilige en vertrouwde omgeving” http://www.inclusiefonderwijs.nl afdeling Amsterdam samen met Assadaaka Community, GIF4YES, Onze Hoop, NOMA en Only Friends organiseren op 5 mei verschillende activiteiten waar onder een rolstoel toernooi. Maar dat is niet alles op deze dag zal er een DJ aanwezig zijn, fanfare met muziek en zang en natuurlijk Arabisch en Afrikaanse muziek ontbreken niet.

Het wordt een erg leuke dag zorg dat je het niet mist, het feest begint om 14.00 uur en zal tot 20.00 uur duren.

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken