homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

kennismakingbijeenkomst SMN en zelforganisaties Amsterdam-Oost

smngHet Samenwerkings-verband van Marokkaanse Nederlanders (SMN) wil graag met u kennismaken. Omdat u betrokken bent bij de Marokkaanse gemeenschap en een belangrijke rol vervult op lokaal niveau, wil het SMN met u van gedachten wisselen over een aantal zaken. Centrale vraag is: hoe kunnen we onze samenwerking en onze gemeenschap in Nederland versterken?

Achtergrond kennismakingTijdens de Netwerkdag van het SMN op 27 oktober jl.  is het duidelijk geworden dat Marokkaanse zelforganisaties en kaderleden behoefte hebben aan uitwisseling van kennis en ervaring. Het SMN wil als landelijke belangenorganisatie de verbindende rol oppakken om de onderlinge samenwerking te versterken. Conform de wens van de aanwezigen.Tijdens eerdere activiteiten is deze wens en behoefte herhaaldelijk uitgesproken.

Het SMN is geïnteresseerd in de specifieke behoeften en wensen van de Marokkaanse gemeenschap in Amsterdam-Oost. Dit om de belangen van de Marokkaanse gemeenschap beter te kunnen dienen. 

Graag nodigen we u uit op vrijdag 6 juni om 19.00 uur om van gedachten te wisselen hierover. De bijeenkomst vindt plaats in buurtcentrum Rumah Kami bij Assadaaka Community op Makassarplein 1, 1095 RP, Amsterdam-Oost.

Programma 18.30 – 19.00 uur Ontvangst met koffie, thee en een hapje
19.00 – 21.00 uur    
Agenda:                       
- Kennismaking en introductie bezoek SMN                      
- Visie SMN op eigen kracht van Marokkaanse gemeenschap                      
- De kracht van de gemeenschap lokaal                      
- Vervolgafspraken18.30 uur            
Afsluiting

Aanmelding U kunt uw deelname aan deze bijeenkomst bevestigen door te mailen naar .(JavaScript must be enabled to view this email address) of .(JavaScript must be enabled to view this email address)

We hopen u op vrijdag 6 juni te mogen ontvangen!

Met vriendelijke groet,

Ahmed Charifi, voorzitter SMN
Ahmed El Mesri, voorzitter Assadaaka Community

Gepost door kamal
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken