homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Internationale Vrouwendag, Laat je stem horen!

ghOp 8 maart 2017 viert Assadaaka Community Internationale Vrouwendag, in de Meevaart van 14u tot 17u.

Iedereen is van harte welkom om samen met ons deze belangrijke dag te vieren, vrouwen én mannen. Het wordt een gezellige middag met muziek, lekker hapjes en verdieping.

Het is bijna 100 jaar geleden dat vrouwen actief kiesrecht kregen. Tegelijkertijd staan gelijke kansen en vrouwenrechten nog altijd onder druk. Dat geldt voor vrouwen op de vlucht, maar ook hier in Nederland. Het maakt het extra belangrijk voor vrouwen om hun stem te laten horen, juist nu!

Vrouwen spelen een belangrijke rol in de samenleving. In de politiek, het bedrijfsleven, binnen organisaties en thuis, op basis van gelijkwaardigheid. Maar is dat ook zo, en worden hun rechten en vrijheden goed verdedigd? Daar moeten we zelf actief een bijdrage aan leveren, onder andere door te gaan stemmen op 15 maart tijdens de landelijke verkiezingen.

Tijdens de gezellige Internationale Vrouwendag bij Assadaaka Community op 8 maart geven wij u graag meer informatie over de standpunten van de verschillende partijen over gelijke kansen, rechten en veiligheid, met name voor vrouwen. Zodat u goed geïnformeerd tijdens de verkiezingen een keuze kunt maken. Want iedere stem is belangrijk!

Wat: Internationale Vrouwendag – Laat je stem horen!

Datum: 8 maart 2017
Tijd: 14u – 17u
Locatie: De Meevaart, Balistraat 48A, 1094 TK Amsterdam, Indische Buurt/Oost

Meer informatie en aanmeldingen bij Aicha Ouiza, coördinator Samen Sterk Groep: .(JavaScript must be enabled to view this email address) - http://www.assadaaka.nl of tel.: 0684291796.
gf

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken