homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Inschrijvingsavond voor nieuwe leerlingen (cursus Nederlands).

kleiiWELKOM, BIENVENUE, MARHABAN, BIENVENIDO, BEM-VINDO, WELCOME, HOSGELDINIZ.

Bij Assadaaka Community kun je en mag je op een laagdrempelige manier inburgeren van maandag t/m donderdag van 19.30 tot 21.30 uur.

In verband met de grote belangstelling starten wij in het nieuwe seizoen 2017/2018 bij Assadaaka Community met inschrijvingen voor Nederlandse les op maandag 4 september aanstaande met drie nieuwe groepen: beginners en gevorderden. Er zijn beperkt plaatsen, dus schrijft u snel in!

Assadaaka Community heeft ruim 25 jaar ervaring met het geven van cursussen in het Nederlands. Assadaaka Community zet zich in om een brug te slaan tussen culturen. Wij gaan door met het werken aan integratie, participatie en sociale cohesie. Dat is onze hoofddenkwijze.

De Taalwinkel van Assadaaka Community: lessen en inloopavonden.

Wanneer?
Op maandag en woensdag zijn er lesavonden van 19.30 tot 21.30 uur met groepen op drie niveaus. In de loop van het jaar kunnen nieuwe cursisten instromen. De lessen worden verzorgd door een groep van ongeveer tien docenten. Daarnaast hebben we op elke dinsdag- en donderdagavond van 19.30 tot 21.30 uur open inloopavonden Nederlands. Hier is iedereen welkom om in een gezellige sfeer te oefenen met lezen, spreken, schrijven en grammatica.

Ook organiseert Assadaaka de alfabetiseringscurus
Voor mensen die in hun thuisland nooit of heel kort op school hebben gezeten is het extra moeilijk om Nederlands te leren. Voor hen is er een speciale cursus om te leren lezen en schrijven in het Nederlands. Iedere donderdagochtend van 9.30-11.00 uur in Post Oost, Wijttenbachstraat, 36 hs. In november start weer een nieuwe groep.


Voor wie?
De cursussen zijn bedoeld voor nieuwkomers of mensen die tussen wal en schip geraakt zijn, maar ook voor mensen die al eens Nederlandse les hebben gehad en hun taalniveau willen verbeteren. Wilt u Nederlands leren of uw niveau verbeteren? Hebt u zin om met anderen huiswerk te maken? Vindt u het leuk om deel te nemen aan excursies naar de bibliotheek, het museum, dierentuin, het ziekenhuis, de gemeente of andere activiteiten?

U kunt ook een keer langs komen op een inloopavond.

Wilt u iets leren? Bijvoorbeeld:

– Een taal leren?
– Nederlands leren?
– Oefenen voor het inburgeringsexamen?
– Hoe werkt een computer?
– Wat kan je allemaal doen op een computer?
– Hoe maak je een e-mail adres?
– Hoe kan je veilig internetbankieren?
– Hoe schrijf je een sollicitatiebrief?
– Theorie rijbewijs oefenen?
– En nog veel meer?

Het is erg leuk! Het is niet moeilijk en het is gratis! https://www.youtube.com/watch?v=ZyBrraMT_-I

Adres: Vriendschapshuis – Palembangstraat 52, 1094 TK Amsterdam.
Tijd: van 18:00 tot 22.00 uur,

Heb je zin om in het nieuwe seizoen mee te doen met één van de activiteiten, als deelnemer of vrijwilliger (wat wij zeer op prijs stellen)? Of heb je zelf een idee voor een leuke activiteit? Je bent van harte welkom bij de Stichting Assadaaka!

Meld je dan aan via de mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address) of bel naar het telefoonnummer; 06-47440672

PS: Het nieuwe lesseizoen begint weer op 11 september 2017. Op 4, 5, 6 en 7 september zijn om 19.30u weer de inschrijvingsavonden voor (nieuwe) leerlingen.

Voor meer informatie tijdens kantooruren:
ASSADAAKA: Palembangstraat 52, 1094 TK Amsterdam | Tel: 0647440672 | IBAN: NL22 ABNA 0489 3349 97 | K.v.K. 40.53.87.25 | E. .(JavaScript must be enabled to view this email address) | W. http://www.assadaaka.nl
taalwinkel

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken