homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Inloopspreekuur op afspraak bij Assadaaka Community

rteVanaf maandag 18 juli bent u van harte welkom op ons sociaal-maatschappelijk inloopspreekuur in de spreekkamer in Meevaart op de Balistraat 48A We vragen u om eerst even te bellen, om een afspraak te maken. Meevaart gaat vanaf donderdag weer open en de grote ruimte is dan weer gebruik.

Gelukkig mag Assadaaka het inloopspreekuur houden in de spreekkamer, waardoor we u deze zomer kunnen blijven helpen met al uw vragen.Daar zijn wij Meevaart zeer dankbaar voor! We vragen u alleen vooraf even een afspraak te maken.

Een afspraak maken is noodzakelijk, want er kan slechts een beperkt aantal mensen in de spreekkamer. Maar als u belt, kunnen wij u altijd helpen op korte termijn, dus belt u gerust voor afspraak.

In deze coronatijd moeten we met elkaar zoeken naar oplossingen. Alles gaat anders dan anders en we moeten samen sterk staan. Na de zomer 22 augustus start Assadaaka Community weer op haar vertrouwde plek in de Wethouder Verheijhal. En in de komende zomerweken staan we ook voor u klaar, in de spreekkamer in de Meevaart, Balistraat 48A, nu even op afspraak. Bel ons gerust!

Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Ahmed El Mesri: 06-47440672.

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken