homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Hoofdstad Jeruzalem

EsInloopspreekuur
Iedere werkdag vanaf 09.30 kunt u terecht bij het inloopspreekuur van Assadaaka Community. Voor vragen, advies, maar ook voor een luisterend oor, samen praten en voor het beantwoorden van vragen. Assadaaka Community is de oren en ogen van de samenleving, ook in tijden van maatschappelijke vraagstukken bent u bij ons altijd welkom.

Jeruzalem

Assadaaka Community merkt dat er momenteel onrust is naar aanleiding van de politieke ontwikkelingen rondom de positie van de stad Jeruzalem. Mensen hebben vragen en er is behoefte aan gesprek hierover. We horen dit om ons heen en zien dit ook terug op social media. Komt u vooral langs bij Assadaaka Community, voor een luisterend oor of een goed gesprek.

Dialoog

Assadaaka Community kiest voor dialoog, gelijkheid en vreedzame oplossingen. Wij betreuren iedere politieke keuze die leidt tot meer geweld en oorlog, van iedere partij. Mensen van alle achtergronden, religie of politieke opvattingen kunnen bijdragen aan een betere wereld. Bij maatschappelijke vragen en onrust is het juist belangrijk om contact te zoeken met elkaar!

Kom langs bij ons inloopspreekuur!

Iedere werkdag van 09.30 – 17u

Adres: Vriendschapshuis Assadaaka Community
Wethouder Verheijhal, 1e etage
Polderweg 300
1093 KP Amsterdam
Tel. 06-47440672
E. .(JavaScript must be enabled to view this email address) – W. http://www.assadaaka.nl
spreekuur

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken