homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Infraroodsafari

xxeerIn het kader van duurzaamheid en energiebesparing is er woensdag 22 maart een bijeenkomst van 10.30-12.30 uur over een infrarood energiescan in samen werking met Jungle Amsterdam. Deze infraroodscan laat zien hoe het met de warmte-uitstraling en energieverlies van uw woning is gesteld. Bij dit project worden er infrarood foto’s gemaakt van de buitengevel en binnenkant van woningen.

Bij dit project worden er infrarood foto’s gemaakt van de buitengevel en binnenkant van woningen. Aan de hand van de foto’s wordt duidelijk, waar de gevel slecht geïsoleerd is en waar dus warmtelekken bestaan. Bewoners krijgen aan de hand van de foto’s een verkennend rapport en een advies op maat, hoe zij hun woning beter kunnen isoleren, en zodoende energie en geld kunnen besparen. Meestal kunt u met een investering van een paar tientjes een paar honderd euro op jaarbasis besparen.

En misschien nog wel belangrijker, uw woning wordt er veel comfortabeler van.

Tegelijk met de warmtelekken wordt ook de vochtigheid van uw woning beoordeeld, zowel de luchtvochtigheid als ook de vochtigheid van wanden en vloeren. Ook een goed geïsoleerde woning kan oncomfortabel aanvoelen, omdat de lucht bijvoorbeeld te droog of te vochtig is.

Voor wie zelf de kleine maatregelen wil uitvoeren, maar nog niet (goed) kan kitten, is er de kitcursus. En voor wie de werkzaamheden niet zelf wil uitvoeren, is er altijd nog de FIXbrigade.

Met de infrarood foto’s wordt ook duidelijk of er grote maatregelen nodig zijn. Wij schakelen hiervoor onze bouwkundige in die een uitgebreid advies kan geven over de aanpak van uw woning.

U bent van harte welkom, uit of buiten de Dapper Buurt!

Wat       :  Infraroodsafari
Wanneer : woensdag 22 maart
Tijd       : 10.30 - 12.30 uur
Waar     : Assadaaka Community, Wethouder Verheijhal 1e etage, Polderweg 300, 1093 KP Amsterdam

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken