homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

INDISCHE BUURT DINER MAANDAG 5 MEI

etenMAKASSARPLEIN DINER MAANDAG 5 MEI 18.00-20.30 UUR.
Lieve Amsterdammers, gewaardeerde medebewoners van Oost en de Indische Buurt, Met liefde bereiden wij u het heerlijkste Bevrijdingsdiner op onze nieuwe Makassarplein ! Doe ons een lol en kom gezellig met ons deze maaltijd delen. Waarom? Omdat wij genieten van de Indische Buurt , een fijne buurt waar wij graag, lang en prettig wonen!

Omdat wij graag zien dat er echte solidariteit en kennismaking tussen de verschillende bewoners groepen en culturen ontstaat. Daarom nodigen wij u uit aan te schuiven voor dit overheerlijke feestdiner. U eet al mee voor € 5 per persoon en met Stadspas vouchers al voor € 1,50 per persoon.

Wat dit diner zo byzonder maakt is het unieke programma.

Waar heeft u eerder met een mogelijke burgemeester van de toekomst aan tafel gezeten? Waar krijgt u voor zo’n zácht prijsje een zó prachtig showprogramma met zang, muziek-en dansoptredens uit alle windstreken? Waar hoort u een prachtig verhaal om niet te vergeten verteld tussen 3 gangen?

Kies je eigen Indische Buurt Burgemeester.

Voor kinderen en jongeren tussen 10 en 17 jaar uit Oost is er de Buurt Burgemeester Verkiezing. Per tafel kunnen de kandidaten die hun buurt willen vertegenwoordigen mee doen aan deze nieuwe buurt verkiezing. Meld je alvast aan met je naam, leeftijd en adres via .(JavaScript must be enabled to view this email address) als je mee wilt doen. Je kunt dan alvast de vragenlijst invullen. Neem gerust je hele klas, familie of straat als supporters mee.

Mandela Tafels.

Als u niet zo van de drukte bent maar liever gewoon met één persoon naast u stil geniet is er een gelegenheid om aan onze Mandela Tafel Dialoog mee te doen. Geïnspireerd door het lekkere eten kunt u op het tafelkleed direct uw gedachten over de Solidariteit van de toekomst uitschrijven. Hoe gaan wij Amsterdammers elkaar Heldhaftig, Barmhartig en Vastberaden steunen door dik en dun? Hoe kunnen wij deze unieke crisis nog beter benutten om er samen wijzer en sterker uit naar voren te komen? Samen kunnen wij dan krachtige, positieve manieren bedenken om Amsterdam nog fijner te maken voor iedereen.

Kaartverkoop en informatie.

U ent allemaal van harte welkom. Mis deze unieke kans niet! Kom niet alléén, maar neem uw hele vereniging , club, clan of familie mee om met ons mee te genieten. U kunt elke avond uw kaartjes kopen in het Rumah Kami buurthuis op Makassarplein 1 tussen 19.00 en 20.00u en via internet bij www.
Streetdiners.org . Vragen: Ahmed El Mesri : 020-7525131 of mail .(JavaScript must be enabled to view this email address) - http://www.assadaaka.nl

De Indische Buurt is het Hart van Oost!

Vrijheid dat geef je door .....Vrijheid daar vecht je voor!

Bewoners van 100 culturen hebben graag de Vrijheid om ook fijn in deze Indische Buurt te blijven wonen!
Deze Economische Crisis gaat ons steeds meer helpen om elkaar goed te blijven vasthouden in écht solidariteit.
Al de kinderen doen helemaal mee: de jeugd heeft de toekomst. De kinderen bereiden wij dan samen voor om AmSTERdams te stralen.
Wij bundelen de kracht van die 22.000 in de Blijvende Burgers Bond!
Dit is een gezamenlijk project van st. GIF4YES en vereniging Assadaaka!
Wij streven naar een coalitie met bedrijven en bewoners om samen concrete verbeteringen in onze leven te realiseren die iederéén blij en sterk maakt. Eerlijk!
Doe met ons mee en wordt lid voor € 2 per maand!
Samen doen wij leuke en duurzame dingen voor mens en omgeving.

Steun je ons? Doneren of wordt lid voor het werk van Assadaaka Community.

Assadaaka Community is geheel afhankelijk van donaties en subsidies. De kosten zijn echter, mede door toename van het aantal hulpvragen, gestegen – en doordat de subsidiekranen worden dichtgedraaid, wordt het voor ons steeds moeilijker te kunnen blijven doen waarvoor we in het leven zijn geroepen.

Assadaaka Community draait op vrijwilligers en is voor haar financiën geheel afhankelijk van donaties en subsidies.

Iedere bijdrage is van harte welkom.

Bank: ABN-AMRO - Rek.nr. 489334997 t.a.v. Assadaaka.

Wij hopen u als donateur te mogen begroeten en danken u bij voorbaat voor uw gift.
We zullen u via onze website regelmatig op de hoogte houden van onze activiteiten.

Gepost door kamal
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken