homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Huiswerkbegeleiding/Bijles bij Assadaaka Community

v5656Stichting Assadaaka Community lanceert in samenwerking met vrijwilligers een project met als doel: ‘Bijlessen en huiswerk-begeleiding verzorgen voor leerlingen van ouders met minder financiële draagkracht’. De bijles is bedoeld voor kinderen die het lastig vinden om thuis huiswerk te maken of moeite hebben met bepaalde vakken.

Leerlingen van groep 7 en 8 van het basisonderwijs en leerlingen van de 1e en 2e klas van de middelbare school kunnen bij ons terecht. Ze kunnen hun huiswerk meenemen en bij ons in de les maken. Wij helpen de kinderen op weg als ze vastlopen en vragen hebben.

Het project duurt tot de kerstvakantie en is bedoeld voor alle Amsterdamse kinderen. Daarna evalueren we het project met de elkaar om te kijken of het wenselijk is om door te gaan.

Voor wie: kinderen die hulp willen bij hun huiswerk

Aantal plekken: maximaal 12 kinderen

Waar: Polderweg 300, Amsterdam

Wanneer: maandagavond 18.00-19.30 uur

Kosten: de lessen zijn gratis

In de bijlage treft u een flyer aan die u kunt doorsturen naar geïnteresseerden. Voor meer informatie en aanmeldingen kunnen ouders contact met ons opnemen via het nummer 06- 47440672 of email .(JavaScript must be enabled to view this email address). We starten maandagavond 20 september met de eerste bijlesavond.

Voor meer informatie over Assadaaka: http://www.assadaaka.nl of .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken