homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Hoe gaan wij onze woningen duurzaam en toekomstbestendig maken?

zaaDe komende tijd staan wij als Amsterdammers voor een gigantische opgave: hoe gaan wij onze woningen duurzaam en toekomstbestendig maken? Deze uitdaging moeten wij samen aangaan en daarom willen wij samen met u, andere inwoners en organisaties in gesprek gaan. Op vrijdag 26 april hebben we een bijeenkomst georganiseerd bij vriendschapshuis Assadaaka Community in Amsterdam Oost.

Samen met verschillende partijen hebben zijn we het gesprek aan te gaan over de verduurzaming en het toekomstbestendig maken van onze woningen. Het was een belangrijk thema en minstens zo belangrijk is dat we het samen doen.

Het was een geslaagde bijeenkomst met veel leerzaam kennis. Met veel dank aan Bastiaan Minderhoud en aan iedereen die een bijdrage geleverd heeft.

Hieronder een toespraak van Ahmed El Mesri, Coördinator van Assadaaka Community.

Beste aanwezigen,

Hartelijk dank dat jullie hier allemaal zijn gekomen. Hartelijk dank aan de PvdA voor het samen organiseren van deze bijeenkomst.

We zijn hier vandaag samen met elkaar om een belangrijk onderwerp te bespreken: het duurzaam maken van de woningen in Amsterdam Oost.

Want Nederland moet verduurzamen. Dat is vastgelegd in internationale afspraken, bijvoorbeeld binnen de EU. We moeten met elkaar beter zorgen voor de aarde, en voorkomen dat onze planeet, ons thuis, uitgeput raakt. Dat is een grote uitdaging, waarbij verschillende partijen met elkaar moeten gaan samenwerken. Het bedrijfsleven, de overheid én de burgers. Daarom zijn wij heel blij met deze bijeenkomst over het toekomstbestendig maken van woningen in Oost, hier bij Assadaaka. Want het is ontzettend belangrijk dat de burgers, de bewoners van Oost, vanaf de start betrokken zijn bij veranderingen die plaats zullen gaan vinden, om Amsterdam Oost duurzamer te maken. We moeten samen met elkaar de schouders eronder zetten. Zo kunnen wij elkaar versterken en sneller en beter tot goede resultaten komen.

Met elkaar brengen wij het verduurzamen van de sociale woningsector dichter bij de bewoners. Alle vragen, ideeën en gedachten over het toekomstbestendig maken van onze woningen zijn daarbij welkom, van iedereen. Want samen maken we de Indische Buurt duurzaam.

Ik wens iedereen een goede bijeenkomst met een duurzaam resultaat!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Aicha Ouiza op het volgende telefoonnummer: 06-84291796.  http://www.assadaaka.nl of .(JavaScript must be enabled to view this email address)

zac

Gepost door ahmed
Cafe • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken