homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Het Wereld Autisme Dag 2023 bij Assadaaka Community

xwwwVandaag, ZONDAG 2 april, is het Wereld Autisme Dag. Overal in de wereld wordt op deze dag aandacht gevraagd voor autisme. Aandacht voor autisme is in deze onzekere tijd belangrijker dan ooit.
De Assadaaka Community werkt nauw samen met de Nederlandse Vereniging voor Autisme.  Graag nodigen wij u uit om de themabijeenkomst “55+ OUDEREN MET AUTISME” bij te wonen. Mevrouw Ordya Ait Rami treedt op als GASTSPREEKSTER.

Tijdens de bijeenkomst zal Assadaaka Community de spreekster in het zonnetje zetten als ervaringsdeskundige. Assadaaka Community grijpt deze dag aan om op te roepen tot meer openheid over autisme. Dat is hard nodig. Nog altijd zijn er veel mensen die niet open durven te zijn over hun autisme als gevolg van het stigma rond de diagnose. Hierdoor kunnen zij ook niet vragen om – vaak kleine –  aanpassingen die het leven voor mensen met autisme zoveel aangenamer kunnen maken.

In deze moeilijke periode vragen wij aan alle betrokkenen om begrip voor onze kwetsbare doelgroep. En ook om voldoende creativiteit en aanpassingsvermogen om deze crisis voor hen draaglijk te maken.
  #autismeweek #wereldautismedag

Wat: Wereld Autisme Dag
Wanneer: zondag 2 april 2023
Tijd: 14.00 t/m 16.00
Waar:  Wethouder Verheijhal, 1e etage, Polderweg 300, 1093 KP, Amsterdam

U hoeft zich niet vooraf aan te melden, u bent van harte welkom. Als u wilt mag u iets meenemen voor het gezamenlijk en gezond ontbijt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Malake op het volgende telefoonnummer: 06-47440672.  http://www.assadaaka.nl of .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken