homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Help Mee! Donatie hulpmiddelen

AbdelVeel migranten met een beperking beschikken niet over de financiƫle middelen om de nodige hulpmiddelen aan te schaffen of de eigen bijdrage te kunnen betalen. Assadaaka Community is daarom regelmatig op zoek naar hulpmiddelen die mensen niet meer gebruiken en die zij af willen staan aan hun minderbedeelde medemensen. Onlangs hebben wij een zorgcentrum bereid gevonden om een aantal hulpmiddelen aan ons te doneren, zoals rolstoelen, rollators, wandelstokken en een douchestoel. Zo kunnen mensen met weinig financiƫle middelen toch mobiel blijven en aan de samenleving mee blijven doen. Wij zijn Zorgcentrum Shoterhof en Stichting SHDH enorm dankbaar voor hun donatie!

Assadaaka Community organiseert Ruilmarkt op 15 juli aanstaande.

Assadaaka Community - voor en door migranten met een handicap of chronische ziekte en hun families.

Assadaaka Community denkt graag mee in deze tijden van de economische crisis. Wij gaan de komende zaterdag 15 juli aanstaande een ruilmarkt in het vriendschapshuis organiseren voor Jong en Oud!

Het doel is om mensen met een handicap en hun families te helpen aan het juiste hulpmiddel zonder dat het extra geld hoeft te kosten.

Wij stellen u in de gelegenheid om niet gebruikte hulpmiddelen aan te bieden of te ruilen. Een overgebleven rolstoel kunt u bijvoorbeeld ruilen voor een douchekruk. Of u kunt uw medische hulpmiddel aan een ander doneren die het hard nodig heeft. Daarmee wordt voorkomen dat uw overgebleven medische hulpmiddel in de afvalbak terecht komt. Wij halen uw overgebleven medische hulpmiddelen bij u op, zodat anderen er nuttig gebruik van kunnen maken.

Datum: 15 juli 2017

Tijd: vanaf 15u

Plaats: Palembangstraat 52, 1094 TK, Amsterdam

Graag via de mail .(JavaScript must be enabled to view this email address) aanmelden

Tot zaterdag 15 juli!


Voor vragen of informatie:

Adres:
Palembangstraat 52,
1094 TK Amsterdam
Tel: 06-47440672
Bank: NL22 ABNA 0489 3349 97
K.v.K: 40.53.87.25
email: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
website: http://www.assadaaka.nl
ibr

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken