homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

#Handelingsgerichte #diagnostiek voor #Vertrouwens #Personen / #Deskundigheidsbevordering

czPersonen die de Opleiding tot Vertrouwens-Persoon bij de Assadaaka Community hebben doorlopen kunnen deelnemen aan de deskundigheids-bevordering #HANDELINGS-GERICHTE #DIAGNOSTIEK..

Tijdens de cursus stellen we ons vragen als: Wat zijn de uitgangspunten van Handelingsgerichte diagnostiek? Welke fasen doorloopt de VertrouwensPersoon in het handelingsgerichten model? Op welke wijzen passen we fasen toe gedurende het proces? Wat zijn de rollen van de handelingsgerichte VertrouwensPersoon? Hoe kunnen deze worden toegepast in de praktijk van de VertrouwensPersoon? Hoe Op welke wijze stel je als VertrouwensPersoon een heldere diagnose? Hoe formuleer je samen met de hulpvraagster/-er mogelijke oplossingen met gebruik van het handelingsgericht model? Kunnen partijen of steakholders uit de omgeving van de hulpvrager/-ster worden betrokken bij het formuleren van oplossingen en het scheppen van een ondersteunend netwerk om de autonomie van de hulpvrager/ -ster in haar/ zijn dagelijks bestaan te kunnen bevorderen?

De VertrouwensPersoon doorloopt de theorie van het handelingsgerichte model van het diagnosticeren om het vervolgens praktisch toe te kunnen passen. Tijdens praktijkoefeningen wordt casuïstiek toegepast in real time uit de praktijk van de VertrouwensPersoon.

De Vertrouwens Persoon leert op verdiepte wijze vragen formuleren die op compacte wijze een antwoord kunnen geven op de initiële onderzoeksvragen van de VertrouwensPersoon. Door het direct praktisch toepassen van het handelingsgericht diagnostisch model in de praktijk, leert de VertrouwensPersoon compacte en concrete oplossingen voor de hulpvrager/ -ster helpen formuleren. Hierbij houdt de VertrouwensPersoon rekening met de steakholders in de directe omgeving van de hulpbehoevende mens.

Ter voorbereiding op deze cursus verwerken de deelnemers toepasselijke literatuur. Ook bereiden de deelnemers zich voor met kennis clips en enige filmpjes van experts.

Wat: CURSUS “HANDELINGSGERICHTE DIAGNOSTIEK voor VP”
Deskundigheidsbevordering

Waar: Assadaaka Community, Polderweg 300, 1 hoog, 1093 KP Amsterdam

Wie: Gecertificeerde Vertrouwenspersonen, studenten sociaal domein, zorg en welzijn,
professionals en geïnteresseerden.

Docent: Rabbijn Simon Bornstein, geestelijk verzorger

Wanneer: Dinsdagen 14, 21, 28 juni 2022

Tijd: 13.00-14.30 uur

Kosten: 120,- Euro, VertrouwensPersonen Assadaaka nemen kosteloos deel.

Aanmelden: .(JavaScript must be enabled to view this email address) of 06 – 272 641 38

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken