homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Gratis Nederlands leren

taalOp een laagdrempelige manier inburgeren bij Assadaaka Community.
Op maandag 16 juni 2014 beginnen de inschrijvingen voor het nieuwe seizoen.
Komt u ook!
De Taalwinkel van Assadaaka Community: lessen en inloopavonden.
Wanneer?

Op maandag en woensdag zijn er lesavonden met groepen op drie niveaus. In de loop van het jaar kunnen nieuwe cursisten instromen. De lessen worden verzorgd door een groep van ongeveer tien docenten.

Daarnaast hebben we op elke dinsdag- en donderdagavond van 19.30 tot 21.30 uuropen inloopavonden Nederlands. Hier is iedereen welkom om in een gezellige sfeer te oefenen met lezen, spreken, schrijven en grammatica.

Op deze inloopavonden is er ook weerbaarheid en huiswerkbegeleiding voor leerlingen van groep 7 en 8 en van de middelbare school.

Assadaaka Community heeft ruim 20 jaar ervaring met het geven van cursussen in het Nederlands en zet zich in om een brug te slaan tussen culturen ter bevordering van de integratie, participatie en sociale cohesie.

Voor wie?

De cursussen zijn bedoeld voor nieuwkomers of mensen die tussen wal en schip geraakt zijn, maar ook voor mensen die al eens Nederlandse les hebben gehad en hun taalniveau willen verbeteren.

Wilt u Nederlands leren of uw niveau verbeteren? Hebt u zin om met anderen huiswerk te maken? Vindt u het leuk om deel te nemen aan excursies naar de bibliotheek, het museum, dierentuin, het ziekenhuis, de gemeente of andere activiteiten?

Adres:

Centrum Vriendschapshuis Assadaaka
Palembangstraat 52
1094 TK Amsterdam


Meer informatie: Wilt u meer weten? Kijk dan op - w. http://www.assadaaka.nl Of neem op maandag tot met vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur contact op via:
E. .(JavaScript must be enabled to view this email address) of via (020) 7525131 (06-47440672).

U kunt ook een keer langs komen op een inloopavond. https://www.youtube.com/watch?v=ZyBrraMT_-I

taal2

Gepost door kamal
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken