homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Gezonde longen, van levensbelang

Assadaaka Community organiseert op 12 april a.s. in samenwerking met het Longfonds (voorheen Astma Fonds) een voorlichtingsbijeenkomst over COPD.

COPD is een verzamelnaam voor o.a. chronische bronchitis en longemfyseem waar bij de longen steeds verder achteruit gaan. Het is een ongeneeslijke ziekte met ernstige benauwdheid als belangrijkste kenmerk dat de longen altijd vol zitten met kleine ontstekingen die blijvende schade veroorzaken. COPD is helaas niet te genezen. Als u COPD heeft, heeft u daardoor vaak adem tekort. Bijvoorbeeld bij het traplopen, werken of aankleden.

In Nederland zijn ruim een miljoen mensen met een longziekte. Het Longfonds zet zich voor hen in, want longen zijn van levensbelang. Wij strijden voor gezonde longen en tegen longziekten

Thema: COPD
Datum: 12 April 2013
Plaats: Assadaaka Community, Ruma Khami
Adres: Makassarplein 1, 1095 RP Amsterdam
Tijd: 19.00-21.30 uur

40 jaar of ouder? Hoest u regelmatig of bent u snel buiten adem?
Kom dan naar deze voorlichtingsbijeenkomst!


We zouden het fijn vinden wanneer u even laat weten of u komt, dat kan via tel. 020-7525131 (06-47440672) of email: .(JavaScript must be enabled to view this email address)http://www.assadaaka.nl

Routebeschrijving: Ruma Khami, Makassarplein 1, Javaplein: bussen: 22,65, 359, tram: 14, Insulindeweg: trams: 7, 14, bussen: 37,245,359, Zeeburgerdijk: bussen: 22, 65, 359.

Assadaaka Community: Deze vereniging zet zich al jaren in voor mensen met en zonder beperking in het algemeen en vooral voor migranten met een handicap, chronische ziekte, ouderen en hun families om de participatie, integratie en sociale cohesie binnen deze doelgroep te bevorderen.

Gepost door kamal
AgendaPermalinkCommenting is not available in this channel entry.

Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken