homeVoorpagina whoisWie zijn wij? penZelf schrijven boeiHelp pijlLog in penRegistreer

Gespreksgroep ‘Kanker en wat nu?’

zxqMaandag 23, dinsdag 24 en woensad 25 januari 2023 Speciaal voor mensen met kanker start de Dienst Geestelijke Verzorging van de Assadaaka Community een gespreksgroep ‘Kanker en wat nu?’ De gevolgen van de diagnose ‘kanker’ kunnen zeer ingrijpend zijn. Voor de patiënt, het gezin, de familie en vriendenkring. Kanker heeft grote invloed op het leven.

Veel kankerpatiënten, maar ook ex-patiënten ervaren klachten als angst, onzekerheid, somberheid, vermoeidheid en een impact op de (echtelijke) relatie. Tijdens de vijf bijeenkomsten van de gespreksgroep maken (ex-) kankerpatiënten kennis met elkaar, leren zij van elkaars ervaringen en versterken zij hun eigen bestaan en de steungroep om zich heen onder begeleiding van de Geestelijk Verzorger van de Assadaaka Community. Niet alle problemen zullen opgelost kunnen worden, maar de groep en de Geestelijk Verzorger bieden en luisterend oor, een platform om ervaringen, gevoelens en emoties bespreekbaar te maken.

Tegenwoordig heeft ook COVID grote invloed op kankerpatiënten. Vragen als ‘hoe gaat mijn medische behandeling onder invloed van CORONA? Of ‘Hoe kwetsbaar ben ik door COVID?’ Daarnaast maakt de Geestelijk Verzorger de deelnemers/ deelneemsters wegwijs in de mogelijke hulp die er voor je is.  Ook beantwoordt de Geestelijk Verzorger persoonlijke vragen op dit gebied.

Gespreksgroep: ‘Kanker en wat nu?’

Plaats: Assadaaka Community, Polderweg 300, 1e Etage
Datum: 23, 24 en 25 januari 2023
Tijd: 10.30-12.30 uur

Zonder aanmelding vooraf geen toegang. Om aan te melden kunt u een mailtje sturen aan: .(JavaScript must be enabled to view this email address) of bellen naar Tel: 06-47440672

Gepost door ahmed
Agenda • (0) CommentaarPermalinkNaam:

Email:

URL:

Smileys

Onthoud mijn persoonlijke informatie

Mail me bij vervolg-commentaar


Terug naar de hoofdpagina

Zoeken

geavanceerd zoeken